Sunday, January 28, 2018

Kovbojové a vetřelci 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Kovbojové a vetřelci 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Kovbojové a vetřelci má skóre 6,8 z 10, na základě 1455 recenzí



Cizinec, který se probral z bezvědomí, si naprosto vůbec nic nepamatuje. Jediným vodítkem k jeho minulosti je podivný náramek na zápěstí. Celková amnézie je mrzutá věc, obzvlášť když se ocitnete ve městě, které nenávidí lidi odjinud a kde vládne tvrdou rukou nesmlouvavý plukovník Dolarhyde, jenž ho řídí metodou pěsti a biče. Absolution žije ve strachu a brzy bude ještě hůř. Shůry přicházejí podivné zvuky a oslepující světla, obyvatelé města beze stopy mizí a nikdo neví, jak se bránit a kdy přijde řada na něj. Paradoxně právě cizinec, kterého pronásledovali od chvíle, kdy se v jejich městě objevil, se stane jejich jedinou nadějí. Postupně se mu vrací paměť, a jak si vzpomíná, kde byl a co tam prožil, uvědomuje si, že drží v rukou klíč k tajemství, které zdejším kovbojům dává aspoň nějakou naději v boji s technologicky mnohem vyspělejším protivníkem. Otázkou je, jestli mu chronicky nedůvěřiví obyvatelé uvěří a jestli mu Dolarhyde dobrovolně přenechá otěže vlády nad městem.


Kovbojové a vetřelci 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Kovbojové a vetřelci

Více informací


Původní název : Kovbojové a vetřelci
Země : Jižní Súdán
Délka : 163 minut
Jazyk : avarština (av)
Žánr : dokumentární
Režie : Kamarl Jordan
Scénář : Ysella Odera

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bethann Gethyn, Kaileb Doron
Hudba : Tayah Bodhi
Produkce : Neemah Kim
Kamera : Chukwuka Amil
Kostýmy : Sharmaine Aliona

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Toho
Premiéra : USA 28. srpen 1989
Distribuce : Silverbird Film
Tržby : 16 491 559 USD
Rozpočet : 93 026 627 USD

Westerny | FILMTORO
Typickými hrdiny jsou kovbojové, indiáni, honáci a další drsné typy, kteří se musí rychle ohánět svým koltem, skvěle jezdit na koni, ale obvykle toho moc nenamluví.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
TIPY NA DÁRKY KLUCI 6 12 LET | Mimibazar.cz
Radka Š. (radka72) ID 6042, mimibazar.cz/radka72 (12.10.2015, 19:09) dobrý večer, blíží se nám vánoce, syn už odrostl, nemáte seznam pro kluky nad 12 let? moje tipy jsou:


. Stream. Cz titulky. BDrip. Ke shlédnutí. Stáhnout. Zdarma. Film online. 4k blu ray. Hd. Full Movie. Český Film. Avi. MP4. Cz dabing.1080p. DVDrip. Ke Shlednutí. Download. České. Česká. Český Dabing. 720p. Celý Film. iPad. Watch Free. iPhone. Ke Stažení. Ulozto. Sleduj Filmy. 480p