Tuesday, January 2, 2018

Labyrint: Útěk 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Labyrint: Útěk 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Labyrint: Útěk má skóre 6,0 z 10, na základě 1858 recenzí



Podzemní výtah Thomase vyvezl na louku obklopenou vysokými zdmi. Vůbec na nic si nepamatuje, dokonce si zpočátku nevzpomíná ani na vlastní jméno. Hned po příjezdu jej přivítá skupina dalších mladíků, které již dříve potkal stejný osud. Vytvořili zvláštní komunitu, která se na tom podivném místě snaží přežít a zároveň neúnavně hledá únikovou cestu. Možnost utéct mají každé ráno, kdy se ve zdi otevírá obrovská brána. Ta jim však pouze umožňuje vstoupit do obrovského a neustále se měnícího bludiště, které jejich nový domov obklopuje. Nejlepší a nejodvážnější běžci hledají cestu ven a postupně mapují jednotlivé části labyrintu. Mají na to jen čas vymezený denním světlem, večer se brána uzavírá a kdo se nestihne včas vrátit, mezi stěnami labyrintu nepřežije. Zůstane po něm jen přeškrtnuté jméno vyryté na stěně. Labyrint se totiž v noci mění na děsivé místo plné nejrůznějších nástrah, kvůli nimž se pravděpodobnost přežití v jeho útrobách limitně blíží k nule.


Labyrint: Útěk 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Labyrint: Útěk

Více informací


Původní název : Labyrint: Útěk
Země : Tádžikistán
Délka : 146 minut
Jazyk : čerokézština (chr)
Žánr : historický
Režie : Mikila Jagpal
Scénář : Kumar Ishaque

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Promise Ciana, Neilan Daniyah
Hudba : Eseld Lakelan
Produkce : Yeshaya Noor
Kamera : Ayan Amelle
Kostýmy : Maizie Jelena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Madras Talkies
Premiéra : USA 25. září 1985
Distribuce : Imar Film
Tržby : 47 655 368 USD
Rozpočet : 31 191 315 USD

Vyhledávání „labyrin“ | TV program – programy více než 100 ...
Labyrint: Útěk. 18. 5. ... užití obsahu serveru včetně publikování nebo jiného šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu Seznam.cz, ...
Labyrint: Labyrint: Útěk - James Dashner | Databáze knih
Labyrint jsem přečetla velmi rychle. Nevím, čím to bylo, snad tím, jak jsem se snažila odhalit tajemství Labyrintu, vymazaných vzpomínek, možná to bylo i tím, že Dashner píše krátké kapitoly, které zakončuje něčím zajímavým.
Labyrint | série | Databáze knih
Databáze knih, hodnocení knih, bazar knih, komentáře, soutěž o knihy.
Film Labyrint: Útěk online | VideoSeriály
Seznam Seriál ů; České Seriály ... Labyrint: Útěk. 10. 09. 2014 USA, UK PG-13. Tvoje hodnocení: 0. 10 1 hlas. Akčn ...
Labyrint: Útěk (kniha) – Wikipedie
Labyrint: Útěk: Autor: James Dashner: Původní název: The Maze Runner: Překladatel: Petr Kotrle: Ilustrátor: Chris Stoker: Země: USA: Jazyk: angličtina: Žánry: postapokalyptická sci-fi pro mládež: Vydavatel: Delacorte Press: Datum vydání: říjen 2009: Česky vydáno: srpen 2014: Následující dílo: Spáleniště: Zkouška: Některá data mohou pocházet z datové položky.


Česká. Film online. iPhone. 720p. Sleduj Filmy. DVDrip. Ke shlédnutí.1080p.. Avi. Stream. Celý Film. BDrip. 480p. Zdarma. Cz titulky. MP4. Ke Stažení. Watch Free. 4k blu ray. Cz dabing. Český Film. Český Dabing. iPad. Ulozto. Stáhnout. Ke Shlednutí. České. Hd. Download. Full Movie