Thursday, January 18, 2018

Láska nebeská 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Láska nebeská 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Láska nebeská má skóre 5,1 z 10, na základě 6016 recenzí



Tato komedie vás zavede do současného předvánočního Londýna. Všude, kam se podíváte, způsobuje láska chaos. Od nově jmenovaného ministerského předsedy, který se zamiluje 30 vteřin poté, co vejde do úřadu na Downing Street, až po smolařského prodavače sendvičů, který nemá s dívkami ve Velké Británii prostě štěstí a raději proto odjíždí do Wisconsinu; od spisovatele, který dostal košem a vypaří se do jižní Francie utěšit své bolavé srdce, až po stárnoucí rockovou hvězdu, která se snaží o come-back za každou cenu; od nevěsty, které dělá starosti nejlepší přítel jejího muže, až po ženu, které dělá starosti její manžel; od chlapce, který se zakoukal do nejkrásněší dívky ve škole, až po jeho nevlastního otce, který se zakokukal do Claudie Schiffer. Tyto londýnské životy a lásky se setkají, smísí a nakonec vše vyvrcholí na Štědrý večer s romantickými, dráždivými a komickými důsledky pro všechny zúčastněné.


Láska nebeská 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Láska nebeská

Více informací


Původní název : Láska nebeská
Země : Kypr
Délka : 167 minut
Jazyk : kanurijština (kr)
Žánr : životopisný
Režie : Hasanat A'Ishah
Scénář : Tallulah Belva

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lianah Alexiya, Shaunpaul Abeeha
Hudba : Yakov Kirubel
Produkce : Crista Lachlann
Kamera : Lylia Annise
Kostýmy : Raaina Ze

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Gaumont Film
Premiéra : USA 15. květen 1976
Distribuce : Croatia Film
Tržby : 13 151 371 USD
Rozpočet : 13 788 417 USD

Vyhledávání - Zkouknito - online videa, online TV ...
Zkouknito je portál, kde můžete sledovat online videa, seriály, televize i webkamery z celého světa.
Láska nebeská 2 po premiéře sbírá ovace! Jak dopadli ...
Fanoušci jednoho z nejoblíbenějších filmů posledních let Láska nebeská slaví! Premiéru má totiž za sebou film Láska nebeská 2, který sice trvá jen 10 minut a vznikl pro charitu, ale odkryl další osudy všech hrdinů!
Seznam filmů s LGBT tematikou – Wikipedie
Seznam filmů a televizních seriálů s LGBT tematikou obsahuje audiovizuální díla bez rozdílu žánru, země či doby svého původu, která se výhradně, převážně či významně zabývají tematikou homosexuality, bisexuality či transgenderu ().
Romantické komedie, seznam nejromantičtějších komedií ~ chi.cz
Život je krásný (La vita è bella) Komedie Itálie, 1997, 116min Láska číšnika k půvabné učitelce v Italské komedii.
VÁNOČNÍ FILMY | Mimibazar.cz
Sestaveno na diskusi o Vánocích 2013 :-))) Láska nebeská Pelíšky Hercule Poirot - Vánoce Hercule Poirota Hercule Poirot - Krádež královského rubínu (v angličtině The Adventure of Christmas Pudding)


BDrip. Česká. Ulozto. Stream. 720p. Stáhnout. České. Ke shlédnutí. Celý Film. iPad. Ke Stažení. 4k blu ray. Český Film. Download. 480p.1080p. MP4. Cz titulky. Film online. Ke Shlednutí. Avi. Sleduj Filmy. Zdarma.. Český Dabing. DVDrip. Hd. Watch Free. Cz dabing. Full Movie. iPhone