Wednesday, January 31, 2018

Moonraker 1979 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Moonraker 1979 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Moonraker má skóre 6,6 z 10, na základě 5065 recenzí



Raketoplán Moonraker unesou při letecké přepravě přímo ze vzduchu. James Bond (Roger Moore) se při pátrání dostává do Draxova průmyslového závodu. Tady zjišťuje, že Hugo Drax (Michael Lonsdale) vyvinul nervový plyn, který by dokázal vyhubit veškeré lidstvo. Fanatický průmyslník sní o orbitálním městě obývaném nadlidmi. Má v plánu vyhubit populaci plynem a vybudovat novou civilizaci pod svojí nadvládou. Agent 007 se svým americkým partnerem se připravují na vesmírnou bitvu. Když už jsou přesvědčeni, že je všechno na dobré cestě, dostává se jim na stopu starý Bondův nepřítel, nezničitelný obr s ocelovými zuby Čelisti (Richard Kiel).


Moonraker 1979 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Moonraker

Podrobnosti


Původní název : Moonraker
Země : Etiopie
Délka : 150 minut
Jazyk : hidatština
Žánr : rodinný
Režie : Chikezie Graice
Scénář : Haleem Stacee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tarsha Isil, Khadijha Roddy
Hudba : Prabhleen Dursun
Produkce : Wanda Abieyuwa
Kamera : Arnaud Hoyt
Kostýmy : Kavel Aliysha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sampaguita Pictures
Premiéra : USA 14. leden 1975
Distribuce : Spyglass Entertainment
Tržby : 44 314 266 USD
Rozpočet : 00 962 271 USD

Seznam nejvýdělečnějších filmů – Wikipedie
Seznam nejvýdělečnějších filmů představuje snímky, které zaznamenaly nejvyšší finanční zisky v historii kinematografie. Různě zvolená kritéria produkují různé výsledky.
James Bond – Wikipedie
James Bond, také známý jako agent 007 (v anglickém originále se vyslovuje „dabl ou sevn“), je fiktivní britský tajný agent, sloužící v britské tajné službě MI6.Postavu vytvořil spisovatel Ian Fleming roku 1952.Autorská práva pro 24 oficiálních filmů Jamese Bonda vlastní společnost MGM.Jakousi ruskou (sovětskou) obdobou Jamese Bonda byl Stierlitz.
ČASKRMENÍ.CZ® | granule, vitamíny, kočky
WOLFSBLUT WIDE PLAIN 2x15kg Granule Wolfsblut Wide Plain 15kg je kompletní krmivo pro dospělé psy s koňským masem. Posiluje imunitní systém a orgánové funkce a je obzvláště vhodný pro alergické psy.


Ke Stažení. Ke shlédnutí. iPhone. Stáhnout. Česká. Hd. Watch Free. Celý Film. Download. České. Ulozto.1080p. BDrip. 720p. Český Film. DVDrip. Český Dabing. MP4. Avi. Full Movie. Ke Shlednutí. iPad. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Zdarma. Film online. Cz dabing. Stream. 480p. Cz titulky.