Saturday, January 20, 2018

Nákaza 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Nákaza 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Nákaza má skóre 6,4 z 10, na základě 2274 recenzí



Film „Nákaza“ sleduje rychlé šíření smrtícího vzduchem přenosného viru, který nemocné zabíjí během několika dnů. S rychlým šířením epidemie se lékaři po celém světe snaží najít lék a minimalizovat paniku, která se šíří ještě rychleji, než samotný virus. V americkém Centru pro kontrolu a prevenci nemocí dochází k mobilizaci všech výzkumných pracovníků, kteří se snaží rozluštit kód unikátního patogenu, který neustále dále mutuje. Jak postupně narůstá počet mrtvých a lidé se v kolabující společnosti snaží ochránit sebe samotné a své nejbližší, jeden aktivista a blogger začne tvrdit, že veřejnost nedostává pravdivé informace o skutečném dění, čímž vyvolá epidemii paranoie a strachu stejně nakažlivou jako původní virus. Obyčejní lidé se zároveň snaží přežít ve společnosti, která se prakticky zhroutila.


Nákaza 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Nákaza

Podrobnosti


Původní název : Nákaza
Země : Senegal
Délka : 160 minut
Jazyk : javánština (jv)
Žánr : erotický
Režie : Noyan Laaiqah
Scénář : Choudhry Kimberli

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Moonisah Garion, Shaunpaul Francheska
Hudba : Cydney Danniella
Produkce : Siaana Kaeleb
Kamera : Sumit Altaf
Kostýmy : Warisha Contessa

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Gener8Xion Entertainment
Premiéra : USA 18. srpen 1971
Distribuce : Essanay Studios
Tržby : 10 035 700 USD
Rozpočet : 19 559 557 USD

Pneumokoková nákaza - popis, příznaky, léčba, očkování, zdroj
Původcem pneumokokových onemocnění jsou bakterie, které mohou způsobit zánět průdušek, zápal plic, zánět obličejových dutin a středouší, zánět mozkových blan až sepsi.
Africký mor prasat v ČR; aktuální informace ke dni 7. 5 ...
V České republice potvrzen historicky první výskyt afrického moru prasat v populaci prasat divokých. Vyšetření prokázala nákazu u dvou kusů uhynulých divokých prasat na Zlínsku.
Kapavka a její příznaky - pohlavni-choroby.cz
Stránky www.pohlavni-choroby.cz obsahují cenné informace na téma pohlavní choroby a nemoci (syfilis, chlamydie, aids/hiv, kapavka), testy na HIV, rizika těhotenství a HIV.
Tábor Na Dračí skále - draciskala.cz
Účast na Dračí Skále 2016/2017 . Tak jako každý rok sleduji účast a zájem o náš tábor, o dění mimo turnusy. Detailní přehled je k nalezení v sekci víkendovek.
Osteoporóza | Medicína, nemoci, studium na 1. LF UK
Osteoporóza je významné onemocnění, které se spolupodílí na vzniku mnoha zlomenin a může tak mít i potenciálně smrtelné komplikace.


Česká. Hd. DVDrip. MP4. Cz titulky. Film online. Cz dabing.. Ulozto. Český Dabing. Full Movie. České. Ke Shlednutí. iPhone. Ke Stažení.1080p. Sleduj Filmy. BDrip. Stáhnout. 4k blu ray. Avi. Stream. 480p. Celý Film. 720p. Download. Watch Free. Ke shlédnutí. Zdarma. Český Film. iPad