Tuesday, January 30, 2018

Nebezpečná metoda 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Nebezpečná metoda 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Nebezpečná metoda má skóre 5,1 z 10, na základě 1902 recenzí



Curych, 1904. Psychiatr Carl Jung (Michael Fassbender) žije se svou těhotnou ženou Emmou (Sarah Gadon) v nemocnici Burgholzli a na prahu třicítky stojí na počátku hvězdné kariéry. Inspirovaný prací Sigmunda Freuda (Viggo Mortensen) chce na mladé pacientce, u níž byla diagnostikována hysterie, vyzkoušet experimenální léčbu zvanou psychoanalýza. Léčba Sabiny Spielrein (Keira Knightley) je úspěšná. Jung tak odhaluje rušivý sexuální element, který ovlivňuje její dysfunkci, což podpoří jeho teorii o propojení sexuality a emočních poruch. Freud žádá Junga, aby léčil jeho přítele, psychiatra Otta Grosse, kterého popisuje jako zcela nemorálního, navíc drogově závislého člověka. Jung je ale fascinován Grossovým vzdorem a logickými argumenty, jimiž odmítá monogamii, a ovlivněn jeho názory odloží vlastní morální zásady a oddá se milostnému vztahu se Sabinou, který může mít pro oba fatální následky.


Nebezpečná metoda 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Nebezpečná metoda

Podrobnosti


Původní název : Nebezpečná metoda
Země : Eritrea
Délka : 145 minut
Jazyk : tok pisin (tpi)
Žánr : film noir
Režie : Han Karnel
Scénář : Dhylan Pariza

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Glodi Marilee, Nassir Quinton
Hudba : Horace Cayleigh
Produkce : Zunera Giuliana
Kamera : Devoiry Aurelia
Kostýmy : Simay Abdiqani

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Film Workshop
Premiéra : USA 22. srpen 1997
Distribuce : Four Star
Tržby : 47 751 692 USD
Rozpočet : 93 891 567 USD

KINEZIOLOGIE - metoda ONE BRAIN - uspesna-lecba.cz
Jitka Hložková, terapeutka - Kineziologie, metoda One brain, Energetické ošetření, Informační medicína MUDr.Josefa Jonáše.
Test PSA je nebezpečná mystifikace - uspesna-lecba.cz
Screening rakoviny prostaty pomocí testu na PSA je nebezpečná mystifikace, varuje jeho objevitel. Paul Fassa Rakovina prostaty je nejčastějším druhem rakoviny u mužů.
Keira Knightleyová – Wikipedie
2011-současnost. V roce 2011 se objevila ve filmu Nebezpečná metoda, který měl premiéru na Filmovém festivalu v Benátkách.V roce 2012 si zahrála po boku Steva Carella ve filmu Hledám přítele pro konec světa.
Akutní pankreatitida - zánět slinivky břišní | Medicína ...
Akutní zánět slinivky břišní neboli akutní pankreatitida je velmi závažný stav patřící do skupiny náhlých příhod břišních, který může skončit smrtí nebo může způsobit vážné dlouhodobé komplikace.
Carl Gustav Jung – Wikipedie
Odraz v kultuře Životopisné filmy. V roce 2002 natočil italský režisér Roberto Faenza film Strážce duše (org. Prendimi L'anima).V roli Junga Iain Glen.; V roce 2011 byl natočen koprodukční film Nebezpečná metoda, který pojednává o životě Carla Gustava Junga v letech 1904–1913.


Zdarma. MP4. iPhone. Cz titulky. Česká. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. 480p. DVDrip. České.. Watch Free. iPad. 720p. Stream.1080p. Film online. Avi. Celý Film. BDrip. Download. Cz dabing. Ulozto. Hd. Český Dabing. Český Film. Full Movie. Stáhnout. Ke Stažení. Ke Shlednutí