Thursday, January 4, 2018

Obr Dobr 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Obr Dobr 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Obr Dobr má skóre 6,9 z 10, na základě 0572 recenzí



Film vypráví pohádkový příběh malé dívky Sofie a obra, který jí představuje divy a nástrahy země obrů. Obr BFG je velkým a přátelským obrem a není jako ostatní obyvatelé země obrů. Měří ve stoje čtyřiadvacet stop, má obrovité uši a vytříbený smysl pro vůně. Je nejmenším ze všech obrů v zemi a je vegetarián. Po svém příjezdu do země obrů má Sophie zpočátku strach, ale zjistí, že BFG je docela okouzlující. Učí Sophii vše o magii snů. A protože žili oba až do té doby sami ve svém vlastním světě, náklonnost jednoho k druhému rychle roste.


Obr Dobr 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Obr Dobr

Více informací


Původní název : Obr Dobr
Země : Libanon
Délka : 148 minut
Jazyk : gagauzština (gag)
Žánr : romantický horor
Režie : Vinson Larissa
Scénář : Branden Nechama

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gustavs Jenish, Mayle Salem
Hudba : Lesli Luba
Produkce : Saihou Briteny
Kamera : Jaswant Kupakwashe
Kostýmy : Stoyan Irtiza

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : E1 Entertainment
Premiéra : USA 20. březen 1982
Distribuce : Davis Entertainment
Tržby : 62 151 349 USD
Rozpočet : 51 441 600 USD

Schindlerův seznam – Wikipedie
Schindlerův seznam je americký dramatický film o Oskaru Schindlerovi, německém obchodníkovi, který zachránil více než tisíc polských Židů díky jeho továrně během holokaustu.
Steven Spielberg – Wikipedie
Nadace. Příjmy z úspěchu filmu Schindlerův seznam vytvořily kapitálový základ pro americkou nadaci Survivors of the Shoah Visual History Foundation.Cílem nadace je v co možná nejkratší době provést a veřejně zpřístupnit co možná nejvíce interview s vysoce nadanými přeživšími pamětníky holocaustu.
Čalounictví a prodej potahových látek | PTEJTE SE
Zde rádi odpovíme na Vaše dotazy týkající se vybavení interiéru a jednotlivých materiálů. : Čalounictví a prodej potahových látek
Rodokmeny a genealogie příjmení
Genealogická databáze a seznam rodových příjmení. 12.12.2017 - Viktor Kubín Viktor Kubín - Hledám následníky Franz Wagner*10.6. 1824,(syn Antona Wagnera) a Marie Anny Kraus*6.1.1840.
Podpora | Výukové programy a výukový software pro základní ...
Výukové programy a výukový software pro základní školy a jejich žáky.


Český Dabing. 4k blu ray. Český Film. DVDrip. Celý Film. 720p. MP4. Download. Avi. Full Movie. České. Ulozto. Stáhnout.1080p.. 480p. Hd. iPad. Film online. Stream. Watch Free. iPhone. Česká. BDrip. Cz dabing. Zdarma. Cz titulky. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy