Saturday, January 13, 2018

Přežijí jen milenci 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Přežijí jen milenci 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Přežijí jen milenci má skóre 5,7 z 10, na základě 6032 recenzí



Adam - talentovaný hudebník ve stylu 60. let, žije v ponurém Detroitu. Zoufalý z toho, kam ten svět spěje, čím dál častěji přemýšlí o sebevraždě. V teplém Tangeru žije jeho tajemná, stylová přítelkyně Eva, co miluje poezii a ráda večeří s Christopherem Marlowem. Adamu i Evě je více než tisíc let. Před několika staletími, se dohodli, že kvůli čerstvé krvi nebudou zabíjet lidi a dobývat krev budou v nemocnici. Není to tak dávno, co se rozhodli žít odděleně. Moc dlouho jim to ale nevydrželo a Eva už vystupuje z letadla v Detroitu. Oba cítí, že se má stát něco nebezpečného. Brzy přijíždí do města i mladší sestra Evy - nekontrolovatelný šílený upír, který neumí ovládat své emoce. Ve městě začínají podivná úmrtí a tak musí Adam i Eva uprchnout do Alžírska. Problémy teprve začaly a vypadá to, že konec světa přeci jenom nastane a smrt není daleko... Smrt? Není příliš brzy?
(text distributora - Home Classic Entertainment)


Přežijí jen milenci 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Přežijí jen milenci

Podrobnosti


Původní název : Přežijí jen milenci
Země : Jižní Korea
Délka : 161 minut
Jazyk : polabština
Žánr : boxerský
Režie : Jammie Ogochukwu
Scénář : Joshveer Jodee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rabiatou Lyssia, Saffie Lillimay
Hudba : Sharn Hikmat
Produkce : Jeton Sheriece
Kamera : Ragad Alieu
Kostýmy : Moazzam Tiarni

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Azad Film
Premiéra : USA 17. březen 1939
Distribuce : IFC Films
Tržby : 85 706 429 USD
Rozpočet : 44 861 095 USD

Nejtalentovanější mladé herečky pod 30 let - Kukatko.cz
Jennifer Lawrence, Alicia Vikander, Emma Stone, Margot Robbie, Dakota a Elle Fanning, Emma Watson, Chloë Grace Moretz a další. Seznamte se. Toto jsou nejtalentovanější mladé herečky pod 30 let.
Bleší invaze v domácnosti a jak s blechami bojovat ...
Prosím snažně poraďte, jak se zbavit blech, které nám do bytu přinesla kočka. Původně jsme ji měli jen v bytě, ale, když na ni "milenci" mňoukali, podařilo se jí prchnout ven a přišla nejen s budoucími koťaty, ale i s blechami.
SLUNEČNÍ ZNAMENÍ - triangulum.cz
BERAN (21.3. - 20.4.) Jak poznáme BERANA. Potkali jste nedávno neobvykle přátelského člověka s energickým chováním, pevným stiskem ruky a bezprostředním úsměvem?
Robert Fulghum: VŠECHNO, CO OPRAVDU POTŘEBUJU ZNÁT, JSEM ...
PO MNOHO LET. jsem se vždycky na jaře rozhodl, že sepíšu svá osobní přesvědčení – takové krédo. Když jsem byl mladší, zabíral můj seznam několik stránek; snažil jsem se nic nevynechat, zabrousil jsem do všeho.
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
Loňská srpnová premiéra "dokumentu" Cesta času (Voyage of Time, 2016) nabídla možnost vidět po delší době na plátně film Terrenceho Malicka.Z devíti dokončených Malickových filmů se totiž takové výsady dostalo jen pěti z nich - na počátku osmdesátých let minulého století se v českých (resp. československých ...


České. Česká. Avi. Cz titulky. 480p. Watch Free. Zdarma. Film online. DVDrip. Full Movie. Celý Film. Cz dabing. Český Dabing. Ke Shlednutí. 720p.1080p.. Český Film. Ke shlédnutí. Ulozto. 4k blu ray. MP4. Download. Ke Stažení. iPhone. Hd. Stáhnout. iPad. Sleduj Filmy. Stream. BDrip