Wednesday, January 24, 2018

RED 2 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

RED 2 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

RED 2 má skóre 5,6 z 10, na základě 3535 recenzí



Nabitá akční komedie RED 2 je pokračováním celosvětově úspěšného filmu o bývalém agentovi CIA, který stále leží někomu v žaludku. Frank Moses dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních tajných agentů. Jejich prvním úkolem je přežít a hned tím druhým je vypátrat ztracenou smrtící zbraň příští generace, která může změnit rozložení sil ve světě. Budou muset odolat hordám nemilosrdných zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, toužících vyzkoušet si technologicky vyspělou superzbraň. Mise zavede Franka a ostatní RED do Londýna, Paříže a Moskvy. Jejich nepřátelé mají palební i početní převahu, navíc mají Frank a ostatní problémy i tak trochu sami se sebou. Chtějí-li agenti zachránit svět a zůstat přitom na živu, nezbývá jim nic jiného, než se spolehnout na svou vynalézavost a důvtip, na dovednosti ze staré školy. A na trochu toho dynamitu.


RED 2 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

RED 2

Podrobnosti


Původní název : RED 2
Země : Libye
Délka : 142 minut
Jazyk : zabana
Žánr : mysteriózní
Režie : Ashil Dheer
Scénář : Nialle Kang

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shuaib Chester, Fatihah Sabaa
Hudba : Nica Parish
Produkce : Tibor Mollie
Kamera : Cameren Razik
Kostýmy : Hendrix Palmira

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Nordisk Film
Premiéra : USA 12. lednu 1972
Distribuce : Skydance Productions
Tržby : 83 377 285 USD
Rozpočet : 42 867 675 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit.
Seznam odrůd jablek – Wikipedie
Toto je seznam odrůd jabloní/jablek.Tento seznam není úplný, obsahuje převážně odrůdy, vyskytující se nebo registrované v Česku (ne všechny). Odrůdy, vyskytující se v jiných státech jsou uvedeny jen namátkově, většinou, pokud mají nějakou souvislost s českými odrůdami.
Schindlerův seznam – Wikipedie
Schindlerův seznam je americký dramatický film o Oskaru Schindlerovi, německém obchodníkovi, který zachránil více než tisíc polských Židů díky jeho továrně během holokaustu.Film byl natočen režisérem Stevenem Spielbergerem v roce 1993 na motivy knihy Schindlerova archa australského spisovatele Thomase Keneallyho, která se po vydání v roce 1982 stala bestsellerem.
Mapy.cz
Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu. Rozsáhlé množství obsahu, firem a turistických bodů zájmu. Umožňuje vyhledávání, plánování tras, měření a tvorbu vlastních značek.
Trvalky a cibuloviny - Havlis.cz
Ambassador je hybridní odrůda velkokvětého okrasného česneku.Tvoří až 15 cm široká květenství složená z mnoha drobných, sterilních květů barvy sytě purpurově fialového šeříku.


Film online. Cz dabing. BDrip. Full Movie. Celý Film. 720p. Download. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. MP4. Avi.1080p. Český Film. Watch Free. Ulozto.. 4k blu ray. iPhone. Cz titulky. iPad. Stream. DVDrip. 480p. Hd. Ke shlédnutí. Zdarma. Český Dabing. Ke Stažení. Stáhnout. České. Česká