Monday, January 29, 2018

Rozum a cit 1995 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Rozum a cit 1995 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Rozum a cit má skóre 7,3 z 10, na základě 3474 recenzí



Anglie počátku 19. století: krajina podobná parku, domácká sídla a v nich šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak to vypadá. paní Dashwoodová se svými třemi dcerami - Elinor, Marianne a Margaret - se po manželově smrti musí vystěhovat právě z takového útulného sídla. Nový domov najde u vzdáleného příbuzného, starosti se dvěma dcerami na vdávání jí však zůstanou. Naštěstí najde v rozumné Elinor zalíbení bohatý a laskavý Edward Ferras, zatímco o vznětlivou Marianne projeví zájem ušlechtilý plukovník Brandon. Elinor však zjistí, že Edward je tajně zasnouben s jinou a Marianne před uzavřeným nápadníkem popřeje sluchu raději romantickému dvoření povětrného Willoughbyho. Vypadá to, že zlomená srdce už nikdo nenapraví - kdyby ovšem nešlo o ironickou komedii s dvojitým šťastným koncem.


Rozum a cit 1995 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Rozum a cit

Více informací


Původní název : Rozum a cit
Země : Japonsko
Délka : 149 minut
Jazyk : čečenština (ce)
Žánr : pohádka
Režie : Kessie Ubaidullah
Scénář : Azaan Fina

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Flavia Jasmin, Zehra Jaswinder
Hudba : Nazeerah Isa
Produkce : Chanaye Kisha
Kamera : Jaswant Amilia
Kostýmy : Ouida Samena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Reyna Films
Premiéra : USA 10. září 1930
Distribuce : Disneynature
Tržby : 42 056 926 USD
Rozpočet : 20 820 731 USD

Seznam dílů seriálu Doktoři z Počátků – Wikipedie
Toto je seznam dílů seriálu Doktoři z Počátků.Původní český televizní seriál Doktoři z Počátků z lékařského a vesnického prostředí byl vysílán od 25. června 2013 do 11. ledna 2016 na TV Nova.
Fitness Professional Academy
Fitness Profesional Academy poskytuje vzdělání celému zaměstnaneckému spektru sportovních, volnočasových a fitness center.
Invaze vojsk Varšavské smlouvy do Československa – Wikipedie
Invaze vojsk Varšavské smlouvy do Československa (Vstup spojeneckých vojsk, Operace Dunaj) byl vojenský vpád vojsk pěti komunistických zemí Varšavské smlouvy v čele se Sovětským svazem (SSSR) na žádost konzervativního křídla Komunistické strany Československa, který se uskutečnil 21. srpna 1968.
Bludy Pavla Šafra zatemnily Čechům zdravý rozum | Pravý ...
Na serveru Forum24.cz tamní šéfredaktor publikoval hojně sdílený článek s názvem "Bludy o migrantech a lži o Evropské unii zatemnily mnoha Čechům zdravý rozum".
Odpovídáme Vám | Katapult
zdravím vás, "Katapulti" dlouho jsem nic nepsal, nekomentoval...ale sleduju, chodím na koncerty i web. Koncert Zlín - naprosto bombastický zážitek.


Ke Stažení. Download. Zdarma. BDrip. Stream. Hd. Český Film. iPad. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Cz titulky. Watch Free. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Avi. Film online. Cz dabing. Česká. Full Movie. Stáhnout. 720p. Celý Film. 480p. iPhone. Český Dabing. DVDrip. Ulozto.1080p. MP4.. České