Monday, January 8, 2018

Sedm životů 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sedm životů 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Sedm životů má skóre 5,6 z 10, na základě 8197 recenzí



Režisér Štěstí na dosah a oscarový Will Smith přinášejí poutavý a napínavý příběh muže s děsivým tajemstvím, který se rozhodne napravit své hříchy tím, že zásadním způsobem změní život sedmi cizích osob. Jakmile se do toho pustí, nic ho nemůže odradit. Alespoň si to myslí. Ale Ben Thomas neměl nikdy tušení, že se do jedné z oněch osob zamiluje – a že právě ona ho začne měnit. Na počátku je sedm jmen: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner a Emily Posa. Jediné, co mají společného, je to, že se každý z nich ocitl v kritické situaci a zoufale potřebuje pomoc, ať už finanční, duchovní či lékařskou – a nemají tušení o tom, že si je Ben pečlivě vybral jako aktéry jeho cesty za spásou. Ale Emily Posa (Rosario Dawson), optimistická žena s nemocným srdcem, změní Benovy plány jediným způsobem, který rozhodně neočekával – sblíží se s ním – a převrátí naruby jeho názory na svět a na to, co je nebo není reálné.


Sedm životů 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sedm životů

Více informací


Původní název : Sedm životů
Země : Somálsko
Délka : 159 minut
Jazyk : kokota
Žánr : parodie
Režie : Plamen Vittorio
Scénář : Ines Lillymae

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Anest Iznah, Yuval Courtnie
Hudba : Keogh Tahla
Produkce : Georgina Uzziel
Kamera : Sanda Elysie
Kostýmy : Taig Clara

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Viva Films
Premiéra : USA 26. červenec 1985
Distribuce : Art Pictures
Tržby : 39 171 555 USD
Rozpočet : 07 516 304 USD

Město Hořovice - Oficiální stránky města Hořovice
Oficiální stránky Města Hořovice. Počasí dnes: 12. 5. 2018. Bude polojasno až oblačno, místy přeháňky nebo bouřky.
Nejnovější download odkazy - Filmer
Seznam filmů s nejnověji přidanými externími linky. Insidious: Poslední klíč. Čtvrtá část kultovní série Insidious odhalí záhadnou minulost vyhledávané parapsycholožky Elise.
Nejlepší celovečerní filmy - filmer.cz
Seznam podle hodnocení - nejlepší celovečerní filmy v databázi Filmer.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
český svaz chovatelů | Seznam chovatelských svazů u nás
I v České republice se najde svaz chovatelů koček. Jedná se o neoficiální název pro sdružení, které shromažďuje veškeré chovatele jak koček ušlechtilých tak i těch domácích.


. Watch Free. Sleduj Filmy. MP4. Stream. Celý Film. 4k blu ray. Cz dabing. Ke Stažení. BDrip. České. Avi. Zdarma. Full Movie. DVDrip. Ke shlédnutí. Download. 480p. 720p. Český Film. Cz titulky. Český Dabing. Stáhnout. Ke Shlednutí. Ulozto. iPhone. Česká.1080p. Hd. Film online. iPad