Sunday, January 7, 2018

Sněhurka a lovec 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sněhurka a lovec 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Sněhurka a lovec má skóre 8,0 z 10, na základě 4080 recenzí



Mocná čarodějnice Ravenna (Charlize Theron) se lstí vetřela do přízně krále prosperující a mocné říše, který z ní záhy udělá královnu a pak zemře. Ravenně ale podle proroctví kouzelného zrcadla stojí ve štěstí nevlastní dcera Sněhurka (Kristen Stewart) a posedlost vlastní krásou, kterou by si ráda uchovala navěky. Všechny problémy by vyřešila Sněhurčina smrt, jenže dívka právě uprchla z domácího vězení do Temného lesa, odkud se ještě nikdo živý nevrátil. Ale královna potřebuje mít jistotu, a tak si najme odvážného lovce (Chris Hemsworth), který dostane za úkol ji vystopovat a přivést zpátky. Jeho sebevražednou misi komplikují nejen podivuhodní obyvatelé, kteří les obývají, ale také to, že Sněhurka není jen tak obyčejná holka. Klidu na práci lovci nepřidává ani statečný princ (Sam Claflin), jenž pro ni má slabost už od dětství, a hlavně partička sedmi trpaslíků, kteří sice nejsou tak roztomilí jako Prófa a Stydlín, zato se umí náramně ohánět se sekyrou...


Sněhurka a lovec 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sněhurka a lovec

Podrobnosti


Původní název : Sněhurka a lovec
Země : Nauru
Délka : 159 minut
Jazyk : perština (fa)
Žánr : drama
Režie : Shyma Kaia
Scénář : Tzippy Rakeem

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : June Dija, Sohaan Abdulilah
Hudba : Nysa Denes
Produkce : Tjay Anezka
Kamera : Takiyah Cofi
Kostýmy : Raifah Srinidhi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Happy Madison
Premiéra : USA 20. červen 1975
Distribuce : MediaPro Pictures
Tržby : 82 175 770 USD
Rozpočet : 31 266 021 USD

Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.
| KINO MALÁ SCÉNA
neděle 1.4. v 15 h HURÁ DO AFRIKY 3D /93/ Animovaná komedie USA. Afrika je pro divoká zvířata ráj na Zemi. Zvířátka se vydávají na nebezpečnou výpravu.
Zajímavé i kuriózní ze světa filmu, filmové zajímavosti ...
Quentin Tarantino má v každém svém filmu záběr z kufru. Film Sedm statečných z roku 1960 má hned čtyři různé české dabingy, nejvíce ze všech filmů. Verze vznikly v letech: 1968, 1994, 2006 a 2007.
Autor Bratři Grimmové | www.pohadky.org | server plný pohádek
Stránky plné pohádek, pověstí, legend. Členěno do kategorií, více než 500 pohádek. Možnost poslechu v mp3
Nejtalentovanější mladé herečky pod 30 let - Kukatko.cz
Jennifer Lawrence, Alicia Vikander, Emma Stone, Margot Robbie, Dakota a Elle Fanning, Emma Watson, Chloë Grace Moretz a další. Seznamte se. Toto jsou nejtalentovanější mladé herečky pod 30 let.


Ke Shlednutí. Hd. 480p. 720p. České. Zdarma.1080p. iPad. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Česká. iPhone. 4k blu ray. Celý Film. Český Film. Cz titulky. BDrip. Stáhnout. Český Dabing. Watch Free. Stream. Ke shlédnutí. Ulozto. Cz dabing. Film online. Full Movie.. Download. MP4. DVDrip. Avi