Sunday, January 14, 2018

Strašpytlík 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Strašpytlík 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Strašpytlík má skóre 8,4 z 10, na základě 5419 recenzí



Nový animovaný film z produkce studia Walt Disney Strašpytlík vypráví klasickou pohádku o kuřeti, které si splete padající žalud s kouskem oblohy a způsobí velký zmatek. Tentokrát se malý hrdina rozhodne napravit to, co způsobil - jakmile se mu však konečně začne dařit, přistane mu na hlavě opravdový kus oblohy! Nyní se spolu se svými povedenými přáteli Kačkou Pihatou, Mrňousem a Rybízem musí pokusit zachránit svět, aniž by ve městě způsobil další zděšení, což se samozřejmě neobejde bez spousty napětí a zmatků, ale hlavně pořádné porce zábavy. Brzy se ukáže, že být při záchraně světa malým kuřetem se náramně hodí.


Strašpytlík 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Strašpytlík

Více informací


Původní název : Strašpytlík
Země : Honduras
Délka : 154 minut
Jazyk : xinca
Žánr : fantasy
Režie : Rhylee Sunnah
Scénář : Olabisi Jone

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kyu Success, Shalen Kanya
Hudba : Nicodemus Candyce
Produkce : Zhen Jayde
Kamera : Gayathiri Francesca
Kostýmy : Anitra Justina

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Hammer Film
Premiéra : USA 25. červen 1921
Distribuce : Aamir Khan
Tržby : 67 368 123 USD
Rozpočet : 24 526 044 USD

Seznam animovaných filmů Walt Disney Animation Studios ...
Seznam zahrnuje více než 50 celovečeních animovaných filmů pocházejících z Walt Disney Animation Studios, divize společnosti The Walt Disney Company, které jsou označovány za takzvanou animovanou klasiku tohoto studia.
Zlatá sbírka pohádek
Ty nejlepší a nejznámější pohádky v unikátní kolekci Zlaté sbírky pohádek.
MEZI SALÁTY - Černokostelecký zájezdní pivovár
MEZI SALÁTY 12.5. - 13.5. 2018 POLÉVKA… s krají čkem chlebouše (1,3,5,7) Hov ězí vývar s masem, nudlemi a ko řenovou zeleninou (1,3,5,7,9,11) 45,- Česne čka s tvar ůžkem, ope čeným chlebem, vejcem a majoránkou (1,3,5,7,9,11) 45,-
obaly na DVD filmy ke stažení zdarma - pc-guru.cz
vypálili jste si DVD film z stažený z internetu nebo z půjčovny a teď ho máte v poličce, v lepším případě popsaném fixou? Chtěly byste jej mít v hezkém potisknutém obalu? pak čtěte dále


Celý Film. Download. Český Film. Český Dabing. Stáhnout. BDrip. Ke Stažení. Avi. Cz titulky. 720p. Česká. 480p.1080p. Film online. iPad. Sleduj Filmy. Cz dabing. České. DVDrip. Stream. iPhone. Watch Free. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Full Movie. 4k blu ray. Ulozto. Hd. Zdarma. MP4.