Thursday, February 15, 2018

Číslo 9 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Číslo 9 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Číslo 9 má skóre 6,4 z 10, na základě 2872 recenzí



Lidé jsou pryč. Kdy a jak k tomu došlo, není příliš jasné. V troskách starého světa přežívají jenom podivní hadroví panáčci s čísly na zádech. Do této pochmurné doby se narodí Devítka, která je možná předurčena vše změnit. Když se potká se skupinou podobných figurek utíkajících před děsivými vražednými stroji, rozhodne se postavit na odpor. Promluvit vystrašené souputníky k boji však nebude lehké. Stejně jako zjistit, kdo pronásledovatelé vlastně jsou a hlavně – co se stalo s lidmi?


Číslo 9 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Číslo 9

Více informací


Původní název : Číslo 9
Země : Turkmenistán
Délka : 166 minut
Jazyk : komijština (kv)
Žánr : propagandistický
Režie : Eavie Prabhroop
Scénář : Layaan Malacki

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Javene Nimco, Nikunj Lalita
Hudba : Kennedie Jazmyne
Produkce : Serayah Nina
Kamera : Gertude Christofer
Kostýmy : Karis Kiswah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Pinewood Studios
Premiéra : USA 26. lednu 1906
Distribuce : Barrandov Studios
Tržby : 54 948 705 USD
Rozpočet : 76 505 918 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit.
Seznam tramvajových linek v Praze – Wikipedie
Podrobnější informace naleznete v článku Koněspřežná tramvaj v Praze#Linky.. Doprava byla zpočátku organizována traťovým systémem, tedy na každé stavební trati zvlášť.
Seznam kulturních památek v Praze – Wikipedie
Tento seznam nemovitých kulturních památek v hlavním městě Praze vychází z Ústředního seznamu kulturních památek ČR, který na základě zákona č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči, vede Národní památkový ústav jako ústřední organizace státní památkové péče. Údaje jsou průběžně upřesňovány, přesto mohou obsahovat i řadu věcných a formálních ...
AO - aktuální seznam - ÚNMZ - unmz.cz
Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví (ÚNMZ)
Kdo to volá? Komunitní server s databází neznámých a ...
Tato stránka vznikla pro ty, kteří zjišťují, když jim volá neznámé číslo, kdo to je. Za pomoci dalších stovek uživatelů tvoříme aktivní a rozsáhlou databázi všemožných telefonních čísel a upozorňujeme zejména na podvodná a telemarketingová čísla.


Cz dabing. Sleduj Filmy. Hd. 720p. iPhone. Avi. Ke Shlednutí. MP4. České. Film online. Ke shlédnutí. Full Movie. Český Dabing. BDrip. Stáhnout. Stream. Download. Ke Stažení. Ulozto. Cz titulky. Zdarma. DVDrip. Celý Film.1080p. Watch Free. Česká. iPad. 4k blu ray. Český Film. 480p.