Saturday, February 3, 2018

Děti moje 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Děti moje 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Děti moje má skóre 6,0 z 10, na základě 8685 recenzí



Poklidný havajský život Matta Kinga se začne sypat ve chvíli, kdy jeho žena po nehodě skončí v kómatu. Otec dvou dcer, předčasně vyspělé desetileté Scottie a sedmnáctileté rebelky Alexandry, který doposud sloužil jen jako „záložní“ rodič, se najednou musí vyrovnat s vědomím, že výchovu vlastních dětí musí zvládnout sám. A to pro člověka, který doposud výchovně nefungoval, bude přetěžký úkol, který mu „dětičky“ rozhodně neusnadní. Spíš naopak. Během jedné ostřejší výměny názorů Alexandra konsternovanému otci prozradí, že matka havarovala během romantického lodního výletu s milencem. Takováhle rána mezi oči může člověka přimět k čemukoliv, Matta dovede k rozhodnutí najít milence své ženy, přičemž vlastně úplně jistě neví, co si s ním počne, až ho najde. Během téhle očistné, zábavné a složité cesty, na níž ho doprovázejí jeho dcery, si uvědomí, že to, co zdánlivě rozbila nehoda jeho ženy, tedy pevná rodina, bylo rozbité už dávno předtím. A že on jediný ji může opravit. Ale musí chtít.


Děti moje 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Děti moje

Více informací


Původní název : Děti moje
Země : Malajsie
Délka : 166 minut
Jazyk : navažština (nv)
Žánr : kanibalský film
Režie : Maely Iason
Scénář : Luigi Ifeoluwa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Anaaya Katana, Hanako Talea
Hudba : Janae Neon
Produkce : Meggan Bharath
Kamera : Maddison Melody
Kostýmy : Lorell Dreama

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Nevafilm
Premiéra : USA 13. říjen 1914
Distribuce : Selznick International
Tržby : 48 077 585 USD
Rozpočet : 78 780 317 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Seznam Zprávy Nevychováváme meteorology, učíme studenty základní prvky a pojmy, vysvětluje profesor z České zemědělské univerzity Radek Hrdina v rubrice Česko vstává navštívil Českou zemědělskou univerzitu.
dítě překlad z češtiny do angličtiny - Seznam Slovník
Seznam.cz Klávesové zkratky na tomto webu ... half: moje děti a má druhá polovička ...
Všechny moje děti na Dvojka| TV program - tv.seznam.cz
Seznam.cz; Copyright © 1996–2018 Seznam.cz, a.s. a jeho dodavatelé. Obsah serveru je chráněn autorským zákonem. Jakékoli užití obsahu serveru včetně publikování nebo jiného šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu Seznam.cz, a.s. zakázáno.
Rosamunde Pilcher: Děti štěstěny na ... - tv.seznam.cz
Právě se chystá vykopat keř jedovatého zlatého deště, když zasáhne Mark Belford. Jeho zamilovaný keř se rozhodně likvidovat nebude… Mark oznamuje matce, že se hodlá oženit. Jeho vyvolenou je slavná fotomodelka Serena Parkerová. Když se přijede představit na Belford, svěří Markovi, že nemůže mít děti.
děti překlad z češtiny do angličtiny - Seznam Slovník
'děti' přeloženo ve vícejazyčném online slovníku. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


Ke Stažení. Cz titulky. Avi. DVDrip. Český Film. Ke Shlednutí. Watch Free. Ulozto. MP4. Hd. Celý Film. BDrip. 480p.1080p. Download. iPhone. iPad. Stream. Full Movie. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Česká.. 4k blu ray. Český Dabing. Cz dabing. Zdarma. Film online. Stáhnout. 720p. České