Monday, February 19, 2018

Highlander 1986 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Highlander 1986 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Highlander má skóre 8,8 z 10, na základě 0679 recenzí



Vynikající fantastický snímek o muži, jehož cesta vede přes staletí a souboji, který začal v roce 1536 na skotských pláních a skončil o čtyři sta padesát let později v New Yorku. Jeho hrdinou je Connor MacLeod, nyní obchodník se starožitnostmi, který se v prologu utká v podzemních garážích Madison Square Garden v souboji meči s neznámým mužem. Poté co muži usekne hlavu, přijme do sebe mocný proud energie, která unikla z mrtvého těla. I když se děj sám odehrává v současném New Yorku, osnovou příběhu jsou osudy skotského horala, narozeného počátkem šestnáctého století. Connor MacLeod totiž patří mezi nesmrtelné, mezi skupinu vyvolených, kteří procházejí staletími a bojují proti sobě navzájem a všichni společně proti démonickému Kurganovi, ztělesňujícímu veškeré zlo. Každý z nich v sobě má část energie potřebné ke zlomení kletby nesmrtelnosti. Té energie, která po setnutí hlavy přechází do těla vítěze a násobí tak jeho sílu.


Highlander 1986 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Highlander

Více informací


Původní název : Highlander
Země : Zambie
Délka : 167 minut
Jazyk : maltština (mt)
Žánr : slasher
Režie : Yaren Najmo
Scénář : Yassir Temidire

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Noela Evangelina, Nimat Baylea
Hudba : Eshita Bavisha
Produkce : Jeevika Kebba
Kamera : Tazanna Janusz
Kostýmy : Heba Johana

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sun Haven
Premiéra : USA 23. únor 1991
Distribuce : Cinecittà
Tržby : 77 777 841 USD
Rozpočet : 17 334 140 USD

Toyota Highlander bazar a prodej - Sauto.cz
Toyota Highlander na prodej – bazar, ojetá auta i předváděcí a nové vozy. Mrkněte na Sauto.cz - online autobazar Toyota Highlander, kde vyřešíte koupi i prodej vozu.
Highlander na Film+| TV program – programy více než 100 ...
Highlander. 28. březen 20:00 ... užití obsahu serveru včetně publikování nebo jiného šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu Seznam.cz, ...
Highlander (1986) - FDb.cz
Highlander je takový mix tří žánrů dohromady, tedy akce, sci-fi a fantasy. Byť se děj odehrává v New Yorku 80. let 20. století a retrospektivě na Vysočině ve Skotsku někdy v 16. století, vzájemně se to kupodivu velice dobře doplňuje, ledasco dovysvětluje a vytváří příběh, jaký tu snad do té doby ještě nebyl.
Sauto.cz - prodej aut, inzerce automobilů
Mrkněte na Sauto.cz - online autobazar Toyota Highlander, kde vyřešíte koupi i prodej vozu. ... Zadejte prosím správný email, např. jan.novak@seznam.cz.
ES Highlander_služby | Služby | FOKUS Vysočina
Systém Highlander nabízíme organizacím k plnému využití za velmi příznivý roční poplatek. V součastnosti se cena za užívání databáze pohybuje okolo 6 000,- Kč/rok. V této částce je již zahrnuta konzultační podpora.


Stream. Sleduj Filmy. Český Dabing. Cz dabing. Download. Watch Free. Celý Film. Ke Shlednutí. Film online. iPad.. Ke shlédnutí. Zdarma. České. 4k blu ray. Ke Stažení. Stáhnout. Český Film.1080p. Česká. MP4. Avi. Cz titulky. Full Movie. Ulozto. 720p. DVDrip. BDrip. 480p. Hd. iPhone