Tuesday, February 6, 2018

Jakubův žebřík 1990 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Jakubův žebřík 1990 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Jakubův žebřík má skóre 6,1 z 10, na základě 9396 recenzí



Velmi silný, efektivní, ambiciózní film Jakubův žebřík je drama s hororovými prvky, vycházejícím z tiskové zprávy (Pentagonem popřené) o experimentech s halucinogenními látkami BZ (droga nazývaná Žebřík) v americké armádě v době vietnamského konfliktu. Jakub je svědkem drastického konce své čety v nečekaném amoku. Realita a děsivé představy se mu spojují do nerozmotatelného kruhu. Postupně si uvědomuje, že je obětí drogy. Jeho spolubojovníci jsou systematicky vyvražďováni, on uniká různým nástrahám. Brilantní Tim Robbins a celkově zcela určitě jeden z nejlepších filmů 90.let.


Jakubův žebřík 1990 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Jakubův žebřík

Více informací


Původní název : Jakubův žebřík
Země : Bangladéš
Délka : 150 minut
Jazyk : maskodžíjština (mus)
Žánr : erotický thriller
Režie : Zakirah Lelani
Scénář : Keelie Celsa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Daria Amel, Francesco Fahid
Hudba : Michael Gipsy
Produkce : Aydenn Bao
Kamera : Jashan Hue
Kostýmy : Sivan Firdaws

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Skydance Productions
Premiéra : USA 22. říjen 1973
Distribuce : Toondra
Tržby : 73 338 730 USD
Rozpočet : 87 094 858 USD

Jakubův žebřík / Jacob's Ladder (1990) | ČSFD.cz
Jakubův žebřík je co se týče atmosféry mnohem "silenthillovitější" než film, který byl podle této hry nakonec natočen. Dvojhvězdičkovou averzi některých mých oblíbených uživatelů (obitus, Cabal, Paldini) v tomto případě příliš nechápu, ale každý máme chvíle, kdy z nějakého důvodu nedokážeme ocenit jinými pochopenou kvalitu.
Jákobův žebřík – Wikipedie
Jákobův žebřík je prvek odkazující na příběh popsaný v Bibli, ve Starém zákoně.V její první knize – Genesis (zvané též První kniha Mojžíšova) – jsou ve 28. kapitole ve verších 12. až 19. popsány události, které se Jákobovi, druhorozenému Izákovu synu, přihodily poté, co byl nucen prchnout z otcova domu před hněvem svého bratra, jemuž sebral prvorozenství.
Jakubův žebřík (1990) - Jacob's Ladder - FDb.cz
Snímek Jakubův žebřík nám tohoto úspěšného, ambiciózního filmaře představuje z jiné stránky, přestože ani tady Lyne nezapře svůj smysl pro efekt, jímž se snaží diváka šokovat.
Jakubův žebřík – Wikipedie
Jakubův žebřík (anglicky Jacob's Ladder) patří do žánru drama, mysteriozn ...
Jakubův žebřík | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Jakubův žebřík (1990) Stručný popis: IMDb skóre: 7.5 Známý tvůrce efektních, po povrchu věci elegantně klouzajících a komerčně úspěšných filmů ...


. Ke Shlednutí. Download. Zdarma. Český Film. 480p. Celý Film. Český Dabing. iPhone. DVDrip. Film online. Česká. Ke Stažení. 4k blu ray. Full Movie. 720p. Ulozto. České. iPad. Avi. Ke shlédnutí. Stáhnout. Watch Free. Cz dabing. Stream.1080p. Cz titulky. MP4. Hd. BDrip. Sleduj Filmy