Thursday, February 8, 2018

Líbánky 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Líbánky 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Líbánky má skóre 5,4 z 10, na základě 3905 recenzí



Romantická komedie režiséra Shawna Levyho vypráví o nevydařených líbánkách, i o tom, co jim předcházelo. Tom Leezak a Sarah McNerneyová se poznali na pláži a zamilovali se do sebe na první pohled. Tom pracuje jako rozhlasový noční reportér, dobře vypadá a zbožňuje sportování všeho druhu. Sarah je krásná spisovatelka a pochází z velmi bohaté a velmi snobské rodiny. K velkému překvapení Tomových kamarádů se zamilovaný mladík snaží začlenit do světa své milované. Na první pohled dokonalý pár se rychle rozhodne uzavřít sňatek, i když se to Sářiným rodičům vůbec nezamlouvá. Doufali, že si jejich dcera vezme bohatého obchodníka Petera, s nímž dříve chodila. Svatba se však přesto uskuteční a novomanželé odletí na líbánky do Itálie. Místo romantických chvil v Benátkách je však stíhá jeden malér za druhým a místo milování se neustále hádají. Když se v hotelu "náhodou" objeví Sářin bývalý nápadník, spory se vyhrotí a zdá se, že s manželstvím i láskou je konec.


Líbánky 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Líbánky

Podrobnosti


Původní název : Líbánky
Země : Litva
Délka : 164 minut
Jazyk : bucharština
Žánr : romantická komedie
Režie : Theia Shanta
Scénář : Damika Kang

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Natallia Eryk, Dacia Advik
Hudba : Ozgur Amria
Produkce : Cawley Kiarn
Kamera : Elouisa Ignacy
Kostýmy : Cobey Dennison

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : RKO Pictures
Premiéra : USA 19. srpen 1981
Distribuce : Paramount Vantage
Tržby : 54 257 874 USD
Rozpočet : 15 824 085 USD

Líbánky na Jadranu | | Ticketpro
Líbánky na Jadranu. Komedie o stanování v chorvatském kempu, lásce po padesátce i v pětadvaceti, dvojčatech, prázdninovém opalování, šnorchlování a koloběhu života nejen na Jadranu.
Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.
Seznam českých filmových lokací – Wikipedie
Hlavní město Praha Podrobnější informace naleznete v článku Seznam pražských filmových lokací. Středočeský kraj. Amerika – Limonádový Joe, Malá mořská víla, Micimutr, My tři a pes z Pětipes
Svatební video, Video ze svatby, Svatební foto, Kameraman ...
Na výběr z několika DVD animovaných menu. Samozřejmostí je obal i potištěné DVD ve stejném designu jako menu.
Evropa | Největší Města .cz
Paříž – na březích Seiny. Paříž, to jsou především nádherné historické ulice přeplněné zamilovanými páry trávícími zde své líbánky.


4k blu ray. Download. České. DVDrip. Český Dabing. BDrip. Watch Free.. Stáhnout. Zdarma. Full Movie. Stream. Celý Film. Cz dabing. 720p. Český Film. MP4. iPad. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Cz titulky. Ke Stažení. Česká. iPhone. 480p. Hd.1080p. Ke Shlednutí. Ulozto. Film online. Avi