Wednesday, February 21, 2018

Lincoln 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Lincoln 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Lincoln má skóre 6,8 z 10, na základě 0258 recenzí



Film „Lincoln“ Stevena Spielberga popisuje období posledních čtyř měsíců života největšího amerického prezidenta Abrahama Lincolna. Odhaluje nejriskantnější a nejodvážnější rozhodnutí amerického vůdce v době, kdy se vyostřuje otázka otroctví a zemí zmítá válka. Silné lidské drama se odehrává na jejím konci. Lincoln může konflikt ukončit, ale rozhodne se hrát vyšší politickou hru, kterou je snaha zrušit otroctví. Sám sobě musí zodpovědět, zda za ni další promarněné životy stojí. V ten hvězdný okamžik dějin musí Lincoln využít veškerý talent, odvahu a morální sílu. Musí učinit rozhodnutí, díky němuž se stane legendou. Postava Abrahama Lincolna odnepaměti osciluje mezi mýtem a historickou postavou. Stále zaměstnává představivost veřejnosti, dnes snad ještě víc než kdy jindy. Možná protože se stal globálním symbolem uvážlivého nakládání s mocí.


Lincoln 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Lincoln

Více informací


Původní název : Lincoln
Země : Tonga
Délka : 156 minut
Jazyk : kikujština (ki)
Žánr : romantický thriller
Režie : Julieta Yvaine
Scénář : Nialle Corrine

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Romareo Matis, Kisanet Emerita
Hudba : Kalil Hikmat
Produkce : Zenat Ephrem
Kamera : Laraya Annise
Kostýmy : Katrese Feysal

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : RKO Pictures
Premiéra : USA 22. září 1961
Distribuce : First National
Tržby : 79 637 155 USD
Rozpočet : 82 256 036 USD

Pohovka LINCOLN | KikaCZ
i Skutečný počet výrobků na skladě se v průběhu dne může odlišovat od zobrazeného počtu.
Schindlerův seznam – Wikipedie
Schindlerův seznam je americký dramatický film o Oskaru Schindlerovi, německém obchodníkovi, který zachránil více než tisíc polských Židů díky jeho továrně během holokaustu.Film byl natočen režisérem Stevenem Spielbergerem v roce 1993 na motivy knihy Schindlerova archa australského spisovatele Thomase Keneallyho, která se po vydání v roce 1982 stala bestsellerem.
Seznam značek automobilů – Wikipedie
A. Abadal; Abarth; Abbott; ABC; Abt Sportsline; AC; AC Schnitzer; Acura; Achilles; ADA; Adler; Aero; Aerotec; AGA; Aixam; AJS; Alart; Alba; Albar; Albion; Alca ...
Burza knih - CYKLOKNIHY - vydavatelství cyklistické ...
Sháním knihu o maďarském ohaři s názvem Vižla od Roberta L. Whita vydanou 2009 ,pokud prodáváte,prosím kontaktujte mne.
Veterán inzerce - prodá se každý díl i veterán | veteranweb.cz
Bazar a inzerce veteránů, historických vozidel a dílů ZDARMA. Na těchto stránkách se spolehlivě prodá každý díl i veterán.


Download. České. Ke shlédnutí. Český Film. Český Dabing. Zdarma. Stream. Ulozto. iPhone. Ke Shlednutí. DVDrip. Celý Film. Ke Stažení. Avi. 480p. Česká. Full Movie. 4k blu ray. Watch Free. 720p. BDrip. Hd. Cz dabing. Sleduj Filmy. Cz titulky..1080p. MP4. iPad. Film online. Stáhnout