Wednesday, February 7, 2018

Muži v černém 3 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Muži v černém 3 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Muži v černém 3 má skóre 8,9 z 10, na základě 0174 recenzí



Agenti J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) se vrací...v čase. Za svých patnáct let u Mužů v černém zažil agent J pozoruhodné věci, ale nic pro něj není tak záhadné a tajemné jako jeho zasmušilý a málomluvný partner. Když je ale v sázce osud planety i život samotného K, je agent J nucen vrátit se v čase, aby dal věci do pořádku. J zjišťuje, že ve vesmíru existují tajemství, o kterých mu K nikdy neřekl – tajemství, která vyjdou najevo ve chvíli, kdy J spojí síly s mladým agentem K (Josh Brolin), aby zachránil budoucí verzi agenta K samotného, organizaci, pro kterou pracují, a také budoucnost lidstva.


Muži v černém 3 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Muži v černém 3

Více informací


Původní název : Muži v černém 3
Země : Írán
Délka : 144 minut
Jazyk : havajština (haw)
Žánr : komedie
Režie : Sheba Araba
Scénář : Leanora Bupe

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tyleisha Afiya, Ifeanyi Emerita
Hudba : Indigo Rumsha
Produkce : Dhara Samuel
Kamera : Puneet Luz
Kostýmy : Charisma Justina

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Svarog Films
Premiéra : USA 15. březen 1934
Distribuce : Solax Studios
Tržby : 61 413 481 USD
Rozpočet : 14 309 183 USD

Nejsledovanější filmy - Sleduj filmy online zdarma v HD
71% Muži v černém 3 (2012) Ve filmu Muži v černém 3 jsou známí agenti J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) zpět... A opět včas.
Nejlépe hodnocené filmy - Sleduj filmy online zdarma v HD
71% Muži v černém 3 (2012) Ve filmu Muži v černém 3 jsou známí agenti J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) zpět... A opět včas.
Muži v černém 3, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Seznam film ... Muži v černém 3 Men in Black III Muži v čiernom 3. Rok: 2012 / CZ dabing / Země: USA / Spojené arabské emiráty ...
Muži v černém 3 – Wikipedie
Muži v černém 3 (stylizováno jako MIB³) je americká akční komedie založená na stejnojmenném komiksu vydaném u nakladatelstvích Malibu / Marvel.Film natočil režisér Barry Sonnenfeld v roce 2012.
Muži v černém 3 - video | Online videa, 3gp videa ...
Ve filmu Muži v černém 3 jsou známí agenti J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) zpět... A opět včas. J během svého patnáctiletého fungování v agentuře Muži v černém viděl spoustu nevysvětlitelných věcí, ale nic - ani mimozemšťané - ho nedokáže tak zmást jako jeho sarkastický tajnůstkářský partner.


iPad. MP4. Ulozto. Cz titulky. Film online. Ke shlédnutí.1080p. Stáhnout. Full Movie. Český Dabing. iPhone. DVDrip. Sleduj Filmy.. Celý Film. 480p. Hd. 4k blu ray. Watch Free. Avi. Český Film. Stream. Ke Stažení. BDrip. Download. Cz dabing. Česká. 720p. Zdarma. Ke Shlednutí. České