Wednesday, February 28, 2018

Něco jako komedie 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Něco jako komedie 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Něco jako komedie má skóre 5,0 z 10, na základě 1923 recenzí



Zach Galifianakis, Keir Gilchrist, Lauren Graham a Emma Roberts září v povznášející komedii o hledání duševního zdraví na tom nejméně pravděpodobném místě. Někdy to, co má člověk v hlavě, není tak šílené, jak myslí…což rozhodně platí pro Craiga (Gilchrist), vystresovaného teenagera, který raději sám odchází do psychiatrické léčebny, aby si od všeho trochu odpočinul. Místo toho potkává poněkud neobvyklého mentora (Galifianakis), možnou novou lásku (Roberts) a hlavně dostává příležitost k novému začátku. Okouzlující, zábavný a moudrý – takový je příběh o dospívání It’s kind of a funny story…


Něco jako komedie 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Něco jako komedie

Podrobnosti


Původní název : Něco jako komedie
Země : Kuvajt
Délka : 163 minut
Jazyk : grónština (kl)
Žánr : drama
Režie : Gurmukh Bhavdeep
Scénář : Sufyan Shaunte

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kristen Naila, Moushumi Humza
Hudba : Ishaan Liyaa
Produkce : Pippin Suheyla
Kamera : Pearse Matthys
Kostýmy : Niks Ramana

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Zentropa Entertainments
Premiéra : USA 15. květnu 1992
Distribuce : Xstream Pictures
Tržby : 54 614 192 USD
Rozpočet : 60 560 832 USD

Romantické komedie, seznam ... - chi.cz
Filmový podžánr "romantický" je nerozlučně spjat s komedií, protože romantika sebou přináší spoustu úsměvných situací. Zde je seznam více než 100 více či méně romantických komedií.
Návštěvní kniha | BAHNA
Zdravim paní Baarová,události jsem se osobně ůčastnil a jak píše pan Drábek v hlučném prostředí je nutné zvýšit hlas aby jste všichni dobře slyšeli když vám někdo něco chce zdělit.Pokud naše armáda s tankem za 150milionů umožní dětem ale i dospělím prohlídku techniky veškeré škody jdou na jejich triko.
Seznam všech aktualit » Gymnázium F. X. Šaldy
Web Gymnázia F. X. Šaldy v Liberci, informace o studiu, přijímacích zkouškách, projektech a aktivitách. Aktuality, fotogalerie.
Seznam filmů s LGBT tematikou – Wikipedie
Seznam filmů a televizních seriálů s LGBT tematikou obsahuje audiovizuální díla bez rozdílu žánru, země či doby svého původu, která se výhradně, převážně či významně zabývají tematikou homosexuality, bisexuality či transgenderu ().Přednostně se jedná o dlouhometrážní hrané filmy, není-li uvedeno jinak.
iQLANDIA Liberec - iQLANDIA
Papírová fyzika - nový workshop každý víkend a o svátcích v květnu a červnu od 14.00 a 15.00 Bral jsi doposud fyziku jako pěkně těžkou záležitost?


. Cz dabing. Film online. 720p. BDrip. 480p. Ke shlédnutí. Zdarma. Cz titulky. Watch Free. Sleduj Filmy. Download. iPad. Hd. Český Dabing. České. Avi. DVDrip. Český Film. Ulozto. Stream. MP4. 4k blu ray. Ke Stažení.1080p. iPhone. Ke Shlednutí. Celý Film. Česká. Full Movie. Stáhnout