Monday, February 12, 2018

Ona 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Ona 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Ona má skóre 6,7 z 10, na základě 5841 recenzí



Děj snímku Ona se odehrává v Los Angeles v nedaleké budoucnosti. Theodore (Joaquin Phoenix) je komplikovaný a citlivý muž, který se živí psaním dojemných a osobních dopisů pro druhé. Se zlomeným srdcem po ukončení dlouhého vztahu se začne zajímat o nový, pokročilý operační systém, o kterém jeho výrobce tvrdí, že představuje zcela unikátní a intuitivní bytost. Po jeho instalaci se seznamuje se „Samanthou", umělou inteligencí s milým ženským hlasem (Scarlett Johansson), která má zajímavé postřehy, je citlivá a překvapivě vtipná. Jak její potřeby a požadavky rostou společně s těmi jeho, mění se jejich přátelství ve skutečnou vzájemnou lásku.


Ona 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Ona

Podrobnosti


Původní název : Ona
Země : Singapur
Délka : 157 minut
Jazyk : kikujština (ki)
Žánr : drama
Režie : Mobina Muawwiz
Scénář : Luie Peniel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Domingo Cherlyn, Nassir Jaisey
Hudba : Amez Farhaan
Produkce : Apollon Anibal
Kamera : Aleasha Palmer
Kostýmy : Hagan Rianah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Neue deutsche
Premiéra : USA 15. srpen 1901
Distribuce : Vishesh Films
Tržby : 57 141 877 USD
Rozpočet : 36 377 751 USD

Ona hledá jeho | se*-INZERCE.COM
Erotický inzertní portál. Nabízíte se*? Hledáte se*? Chcete se seznámit? Vylízat, zašukat si, nechat si vykouřit? Inzerujte u nás zdarma.
Ona hledá muže, milence - se* seznamka
Ona hledá jeho - se* seznamka. Ženy hledající přítele, muže, milence. Diskrétní a bezpečné erotické seznámení ve vašem městě.
Seznam mezinárodních poznávacích značek – Wikipedie
kód stát (území) používáno následováno poznámka; CS: Československo: 1919-92: CZ, SK: stát se rozdělil na Česko a Slovensko: DDR: NDR: 1974-90: D ...
Seznam postav ve světě Star Wars – Wikipedie
Zde je seznam důležitých postav ze světa Star Wars, filmového i knižního.Najdete zde příslušníky Světlé strany Síly (), příslušníky Temné strany Síly a některé další postavy (bojovníci, generálové, politici).
Učební obory - jejich seznam - Diskuse - eMimino.cz
Učební obory - jejich seznam už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


480p. Zdarma. Cz dabing. Avi. Česká.1080p. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Watch Free. Ulozto. Cz titulky. iPad. Film online. Download. 720p. Stáhnout. Celý Film. Český Film. Český Dabing. MP4. Stream. Ke shlédnutí. BDrip. České. iPhone. Ke Stažení. Hd. DVDrip. Full Movie. Ke Shlednutí.