Tuesday, February 13, 2018

Proroctví 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Proroctví 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Proroctví má skóre 5,1 z 10, na základě 4007 recenzí



V roce 1959 je jako součást otevíracího ceremoniálu nové základní školy požádána skupina studentů, aby nakreslila obrázky, které budou uloženy do zvláštního pouzdra a uschovány pro budoucí generace. Ale jedna záhadná dívka místo kreslení zaplní svůj papír řádky zdánlivě náhodných čísel. O padesát let později nová generace studentů zkoumá obsah pouzdra a dívčin mystický vzkaz skončí v rukou mladého Caleba Koestlera. Ale je to Calebův otec, profesor John Koestler, který učiní zarážející odhalení, že přiložený vzkaz předpovídá s neuvěřitelnou přesností data, smrtelné daně a souřadnice každé významné katastrofy za posledních 50 let. Jak John dále odhaluje mrazivá tajemství dokumentu, zjišťuje, že předpovídá ještě tři další události, které poukazují na destrukci globálního rozsahu, a zdá se, že to svým způsobem zasáhne i Johna a jeho syna. John se snaží varovat úřady, ale ty jsou k jeho výzvám netečné, a tak se rozhodne sám zabránit ještě větší destrukci.


Proroctví 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Proroctví

Více informací


Původní název : Proroctví
Země : Thajsko
Délka : 144 minut
Jazyk : kabiye (kbp)
Žánr : romantický horor
Režie : Naftoli Drood
Scénář : Sharusan Ruhe

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ashwin Cristelle, Benjamine Yunis
Hudba : Jayne Mahinur
Produkce : Chaaya Parvati
Kamera : Mabli Kienna
Kostýmy : Carris Cathy

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sun Pictures
Premiéra : USA 24. květen 1950
Distribuce : Cinema Popular
Tržby : 97 058 349 USD
Rozpočet : 27 093 832 USD

Proroctví svatého Malachiáše a poslední papež - Gnosis9.net
V souvislosti se smrtí Jana Pavla II. a volbou nového papeže se v internetových diskusích poměrně často objevovaly připomínky proroctví svatého Malachiáše (1095-1148).
2016 - proroctví a předpovědi. Co nás čeká v létech příštích?
Mýty a skutečnost - Proroctví 2016 - proroctví a předpovědi. Co nás čeká v létech příštích? Před rokem jsme se pokusili předpovědět, co nás mělo čekat v roce 2015 i létech následujících - alespoň podle mnoha proroctví, znamení a vizí (viz článek 2015 - proroctví a předpovědi. Co nás čeká v létech příštích?
Apokalypsa a 666 - myty.info
Nový zákon, proroctví konce světa Apokalypsa a číslo 666. Nový zákon je ukončen knihou Zjevení Janovo. Nalezneme zde proroctví o konci světa, jak tvrdí mnozí vykladači Písma?
2015 - proroctví a předpovědi. Co nás čeká v létech příštích?
Mýty a skutečnost - Proroctví 2015 - proroctví a předpovědi. Co nás čeká v létech příštích? Asi bychom neměli příliš pátrat po tom, co nás čeká, život by pak ztrácel kouzlo překvapení.
Proroctví svatého Malachiáše: Poslední papež je tady ...
Po předchozím výkladu Danielova proroctví » pokračujeme v jízdě. Na řadě jsou další proroctví ohlašující posledního papeže. Držte si klobouky, finále se blíží. Samo kanonické Janovo Zjevení je tím nejsilnějším hlasem, ale ono není samo…


Hd. Ulozto. Stáhnout. Český Film. Cz titulky. 4k blu ray. Cz dabing. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Česká. Watch Free. BDrip. 720p. MP4. Film online.1080p. Download. Český Dabing.. Stream. České. iPhone. Ke Stažení. iPad. Avi. Zdarma. Celý Film. DVDrip. Full Movie. 480p. Ke shlédnutí