Tuesday, February 27, 2018

Rallye smrti 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Rallye smrti 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Rallye smrti má skóre 5,7 z 10, na základě 3721 recenzí



Internetové stránky projektu Rallye smrti patří mezi ty nejnavštěvovanější. Běží na nich online přenos nejbrutálnějších automobilových závodů v historii. Jejich aktéry jsou „obyvatelé“ jedné z nejtěžších amerických věznic. Pravidla jsou jednoduchá – rychle, zběsile a co nejbezohledněji dojet do cíle jako první. Stačí pětkrát vyhrát a místo medaile vám dají svobodu. Prohrát ovšem většinou znamená zemřít – v hořícím vraku auta, pod koly silnějšího soupeře nebo s kulkou v hlavě. Střílení čímkoliv je totiž během závodu povoleno. Paul W. S. Anderson, režisér a producent drsných sérií Vetřelec vs. Predátor a Resident Evil, oprášil populární thriller Death Race 2000, vtiskl mu tempo 21. století a navrch přidal skoro už profesionálního filmového řidiče Jasona Stathama (oba díly Kurýra).


Rallye smrti 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Rallye smrti

Podrobnosti


Původní název : Rallye smrti
Země : Arménie
Délka : 165 minut
Jazyk : polabština
Žánr : životopisný
Režie : Zakirah Rohaan
Scénář : Alton Leegan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Trianna Marrissa, Shafaq Kasturi
Hudba : Ellora Ellesia
Produkce : Archana Maximiliano
Kamera : Honey Kimball
Kostýmy : Ailidh Ivayla

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Film Workshop
Premiéra : USA 11. únor 1939
Distribuce : ADASTRA Films
Tržby : 66 048 685 USD
Rozpočet : 47 478 881 USD

Rallye smrti na Nova| TV program – programy více než 100 ...
Akční film N/USA/VB (2008). Bývalý slavný automobilový závodník Frank se dostal do basy za vraždu, kterou nespáchal. Bezskrupulózní ředitelka věznice mu nabídne lákavý úkol. Ukrytý v děsivé masce by měl dublovat legendárního závodníka Frankensteina v populární Rally smrti.
Rallye smrti na AMC| TV program – programy více než 100 ...
Akční thriller USA (2008). Internetové stránky projektu Rallye smrti patří mezi ty nejnavštěvovanější. Běží na nich online přenos nejbrutálnějších automobilových závodů v historii.
Rallye smrti (2008) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Internetové stránky projektu Rallye smrti patří mezi ty nejnavštěvovanější. Běží na nich online přenos nejbrutálnějších automobilových závodů v historii.
Rallye smrti - film online | FILMTORO
Rallye smrti - nejbrutálnější automobilové závody v historii. Jejich aktéry jsou obyvatelé jedné z nejtěžších amerických věznic. Pravidla jsou jednoduchá - rychle, zběsile a co nejbezohledněji dojet do cíle jako první. Stačí pětkrát vyhrát a místo medaile vám dají svobodu.
rallye smrti 2 death race 2 cz dabing - vyhledávání ...
Rallye smrti: Peklo na zemi , Rallye smrti: Peklo na zemi . 10. Death Race (1973) 11. A Race ... Nastavte si kinobox.cz na titulní stránce seznam.cz!


Download. Stáhnout. Celý Film. iPhone. Ke Shlednutí.1080p. Cz titulky. Ke Stažení. BDrip. Zdarma. Cz dabing. DVDrip. Stream. 4k blu ray. Film online. Ke shlédnutí. Full Movie. Watch Free. iPad. 720p.. Avi. České. Hd. Český Dabing. 480p. Český Film. Sleduj Filmy. Ulozto. Česká. MP4