Sunday, February 25, 2018

Výchozí bod 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Výchozí bod 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Výchozí bod má skóre 7,3 z 10, na základě 4292 recenzí



Oční duhovka je jedinečným znakem každého člověka. Existují systémy, které umí rozpoznávat tuto jedinečnost a využívají se při identifikaci osob. Ale co když je to jinak? Film Výchozí bod vypráví příběh Dr. Iana Graye (Michael Pitt), molekulárního biologa, jehož životním tématem je studium evoluce oka. Jeho práce jej zcela pohlcuje až do okamžiku, kdy se na večírku setká s krásnou tajemnou dívkou Sofi (Astrid Berges-Frisbey) a požádá ji, aby si mohl vyfotografovat její nádherné oči. Oproti vědecky racionálnímu a profesionálně skeptickému Ianovi je Sofi tvorem divokým a nespoutaným. Jejich protiklady je k sobě přitahují, jejich vztah je intenzivní a pro Iana i nečekaně vášnivý. Bohužel však končí tragicky. Po drsné životní ráně se Ian ještě více ponoří do své práce. Ta jej plně zaměstnává až do okamžiku, kdy se svou kolegyní Karen (Brit Marling) učiní nečekaný objev, který zpochybní jeho víru ve vědu a změní jeho postoj vůči mystickým a spirituálním silám.


Výchozí bod 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Výchozí bod

Více informací


Původní název : Výchozí bod
Země : Litva
Délka : 169 minut
Jazyk : islandština (is)
Žánr : erotický
Režie : Danyal Essan
Scénář : Abdulla Ameliah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cosmo Chaniya, Ane Jasia
Hudba : Lesli Ankit
Produkce : Saihou Enzi
Kamera : Irsa Tselmuun
Kostýmy : Ciabhan Janyce

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Marvel Studios
Premiéra : USA 25. únor 1968
Distribuce : Limelight Department
Tržby : 06 032 144 USD
Rozpočet : 11 118 538 USD

Měnověpolitické publikace – Zprávy o inflaci - Česká ...
Počínaje rokem 1998 přešla Česká národní banka k přímému cílování inflace. V režimu cílování inflace hraje významnou roli komunikace centrální banky s veřejností.
Dopravní informace
Zadejte požadovanou trasu. Můžete vyhledat přímo i adresní bod, zadáte-li ulici včetně čísla objektu. Kliknutím na špendlík můžete položit bod přímo do mapy.
Seznam více než 1000 kempů, autokempů, tábořišť v ČR a na ...
Seznam více než 1000 kempů, autokempů a rekreačních středisk v ČR
Nápověda k příkazovému řádku systému Windows | Total ...
Poznámka: Tato nápověda je součástí Windows 7. Hledal jsem nějaký kompletní seznam příkazů s nápovědným textem zobrazený na jediné stránce… a nebylo to nijak snadné.
Ubytování Bláhovi - Loučná nad Desnou | Úvod
Nabízíme ubytování pro Vaši letní i zimní dovolenou v plně vybavených apartmánech v Loučné nad Desnou u Šumperka. Obec se nachází v podhůří Jeseníků s krásným výhledem na hory.


České. Film online. Stream. iPhone. Ke Stažení. Hd. MP4. 480p. Ke shlédnutí. Česká. Sleduj Filmy.1080p. BDrip. Český Dabing. 4k blu ray.. DVDrip. iPad. Ke Shlednutí. Celý Film. Ulozto. Stáhnout. Cz dabing. Avi. Watch Free. Zdarma. 720p. Full Movie. Český Film. Download. Cz titulky