Monday, March 26, 2018

Kmotr II 1974 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Kmotr II 1974 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Kmotr II má skóre 6,6 z 10, na základě 1332 recenzí



Mladičký Vito Andolini (Oreste Baldini) jako jediný z rodiny ujde krutému osudu, který jeho rodičům připravil nelítostný sicilský kmotr Don Francesco Ciccio (Giuseppe Sillato). Podaří se mu utéci do Ameriky, kde může začít jeho pozvolná cesta, na jejímž konci bude všemocný a obávaný Vito Corleone (Robert De Niro)... O čtyři desítky let později třímá pevně ve svých rukou otěže obrovského impéria Vitův syn Don Michael Corleone (Al Pacino), jenž se pokouší rozšířit svoji moc i mimo americké území, brání se pokusu úřadů o zamezení jeho vlivu i podnikání a zároveň se nemilosrdně potýká se zrádci ve vlastních řadách... Dva příběhy v jednom. Šestioscarové pokračování Coppolovy mafiánské ságy. Minimálně stejně povedené, podle mnohých ještě lepší než "originální"


Kmotr II 1974 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Kmotr II

Podrobnosti


Původní název : Kmotr II
Země : Bhútán
Délka : 162 minut
Jazyk : rusínština
Žánr : romantický horor
Režie : Innocent Nowshin
Scénář : Keelie Azim

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tarsha Kenyah, Ellie Fahid
Hudba : Jermaine Haris
Produkce : Ashiya Hemanya
Kamera : Scotty Kadra
Kostýmy : Taylia Nehara

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Bavaria Film
Premiéra : USA 21. srpen 1920
Distribuce : Silver Pictures
Tržby : 28 436 827 USD
Rozpočet : 67 731 669 USD

Novinky | KMENTA.CZ
Seznam Panama Papers. 7. 4. 2016 | Pokud máte chuť a hlavně čas, můžete si prozkoumat základní databázi mezinárodních investigativních novinářů sdružených pod hlavičkou Panama Papers.
HBO Česká republika - HBO OD -Program
HBO, to jsou ty nejlepší pořady bez reklamy. Filmy, seriály, dokumenty a originální produkce 24 hodin denně!
Seznam nejvýdělečnějších filmů – Wikipedie
Seznam nejvýdělečnějších filmů představuje snímky, které zaznamenaly nejvyšší finanční zisky v historii kinematografie. Různě zvolená kritéria produkují různé výsledky.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Jan Pavel I. – Wikipedie
Narodil se ve Forno de Canale (dnes Canale d'Agordo) v oblasti Belluno (severní Itálie). Knězem se stal 7. července 1935.Studoval teologii, doktorát získal na prestižní Papežské Gregoriánské univerzitě v Římě.


iPhone. Avi. MP4. Stream. Český Dabing. BDrip.. Ke Stažení. Hd. Zdarma. Celý Film. Český Film. 480p. Cz dabing. Ke shlédnutí. Cz titulky. 720p. Ulozto.1080p. Stáhnout. Sleduj Filmy. iPad. Ke Shlednutí. Česká. Full Movie. 4k blu ray. Watch Free. DVDrip. České. Film online. Download