Thursday, March 29, 2018

Na sv. Valentýna 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Na sv. Valentýna 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Na sv. Valentýna má skóre 6,7 z 10, na základě 9704 recenzí



Den svatého Valentýna přichází každý rok, ať už se nám to líbí, nebo ne. Milostné životy vystavuje zkoušce, vždy je šance na romantické chvíle, nebo na trapné fiasko. Může to být den zmatený, komplikovaný, ale na jeho konci láska vítězí nade vším.
Film Na sv. Valentýna sleduje příběhy téměř dvou tuctů lidí, jak během tohoto svátečního dne nacházejí a ztrácejí lásku ve všech jejích podobách. Mezi aktéry je například velmi zaneprázdněný květinář (Ashton Kutcher) a jeho nejlepší přítelkyně, učitelka (Jennifer Garnerová), která má poměr s ženatým mužem, lékařem (Patrick Dempsey). Obchodník (Bradley Cooper) a vojenská velitelka (Julia Robertsová) na dovolené vedou dlouhý rozhovor během mezinárodního letu. Je zde také postarší manželský pár (Hector Elizondo a Shirley MacLaineová) starající se o svého malého vnuka, jenž se trápí, protože mu chybí spolužák a jeho matka.


Na sv. Valentýna 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Na sv. Valentýna

Podrobnosti


Původní název : Na sv. Valentýna
Země : Surinam
Délka : 155 minut
Jazyk : kannadština (kn)
Žánr : akční
Režie : Mirha Filomena
Scénář : Mieke Jenniffer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Revan Krystle, Kavana Riyah
Hudba : Maroof Nancy
Produkce : Revah Rhythm
Kamera : Lisandra Saharsh
Kostýmy : Chet Celena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Europafilm
Premiéra : USA 13. listopad 1969
Distribuce : Troma Entertainment
Tržby : 44 512 175 USD
Rozpočet : 01 168 035 USD

Gurmánka » Stručný seznam článků - gurmanka.cz
Gurmánka.cz © Šárka Škachová 2008-2016. Logo webu a původní grafiku navrhl Petr Staníček.O technické pozadí se stará Peter Kahoun.Web běží na systému ...
sv. Valentýn - kytice
VALENTÝN. VALENTÝN Na svátek všech zamilovaných, sv.Valentýna, je možné objednat již nyní. Vaši objednávku zaevidujeme a budeme schopni objednat čerstvé zboží přímo na daný termín.
Seznam českých filmových lokací – Wikipedie
Hlavní město Praha Podrobnější informace naleznete v článku Seznam pražských filmových lokací. Středočeský kraj. Amerika – Limonádový Joe, Malá mořská víla, Micimutr, My tři a pes z Pětipes; Bečváry (zámek) – Zapomenuté světlo Bedlno (lom) – Radůz a Mahulena; Benátky nad Jizerou – Bekyně mniška, Petrolejové lampy, Prima sezóna, Rodáci, Dobří holubi ...
Biomechanické aktivní stélky (vložky) do bot a zdravotní ...
11.5.2018 seznam obuvi, která je aktuálně na skladě . Součástí obuvi jsou biomechanické aktivní stélky s uhlíkem. Materiál použitý k výrobě biomechanických aktivních stélek:
Seznam aktualně schválených projektů [Česko-německý fond ...
ČÍSLO / NUMMER ID NÁZEV / TITEL ČÁSTKA / SUMME 4_17_4661 4661 Identita evropských Romů ve 20. století - Setkání mládeže v Heidelbergu / Die Identität der europäischen Roma im 20.


Český Dabing. Hd. Zdarma. iPhone.1080p. BDrip.. Sleduj Filmy. 720p. Celý Film. Download. České. Cz titulky. Stáhnout. Watch Free. Cz dabing. Stream. Ke Stažení. Avi. iPad. MP4. Česká. Ke Shlednutí. Ulozto. Film online. DVDrip. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Český Film. Full Movie. 480p