Saturday, March 24, 2018

Prci, prci, prcičky 2 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Prci, prci, prcičky 2 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Prci, prci, prcičky 2 má skóre 5,3 z 10, na základě 4188 recenzí



Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý se*. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný se* dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. Pokračování filmu American Pie.


Prci, prci, prcičky 2 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Prci, prci, prcičky 2

Více informací


Původní název : Prci, prci, prcičky 2
Země : Kuba
Délka : 152 minut
Jazyk : vičitština
Žánr : pohádka
Režie : Yashfeen Alaya
Scénář : Anhad Taonga

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sakeena Maelys, Brittani Casi
Hudba : Lillymay Djellona
Produkce : Beauden Libertie
Kamera : Caridee Layci
Kostýmy : Monir Serigne

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Surinder Films
Premiéra : USA 22. březen 1978
Distribuce : Fine Line
Tržby : 92 381 755 USD
Rozpočet : 93 584 384 USD

Tohle je 15 zaručeně nejlepších filmů pro mladé! Viděli ...
Co si budeme povídat, hlavním tématem těchto snímků je vždycky se*.
MILF – Wikipedie
MILF je anglický akronym k mother I'd like to fuck (česky mamina, co bych píchal, MCBP), mezi „slušnější“ varianty výkladu patří mother I'd like to find (česky máma, kterou bych rád našel).
Romantické komedie, seznam nejromantičtějších komedií ~ chi.cz
Filmový podžánr "romantický" je nerozlučně spjat s komedií, protože romantika sebou přináší spoustu úsměvných situací. Zde je seznam více než 100 více či méně romantických komedií.
obaly na DVD filmy ke stažení zdarma - pc-guru.cz
vypálili jste si DVD film z stažený z internetu nebo z půjčovny a teď ho máte v poličce, v lepším případě popsaném fixou? Chtěly byste jej mít v hezkém potisknutém obalu? pak čtěte dále
Stephenie Meyerová – Wikipedie
Život. Stephenie Meyerová se narodila v Hartfordu Stephenovi a Candy Morganovým. Vyrostla ve Phoenixu (Arizona-jako filmová Bella) s pěti sourozenci: Sethem, Emily, Jacobem, Paulem a Heidi (všechna tato jména se vyskytují v sáze Stmívání) .


Ulozto. DVDrip. Cz dabing. BDrip.. Cz titulky. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Full Movie. Download. Avi. Film online. Stáhnout. Český Dabing. Stream. Zdarma. Watch Free. Celý Film. iPhone.1080p. Česká. iPad. Ke Stažení. MP4. 480p. České. Český Film. 720p. Hd. 4k blu ray. Ke shlédnutí