Friday, March 23, 2018

Sólokapr 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sólokapr 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Sólokapr má skóre 5,4 z 10, na základě 5502 recenzí



Sólokapr je nová soudobá komedie scenáristy a režiséra Woodyho Allena (Pozor na Harryho/Deconstructing Harry, Match Point – Hra osudu/Match Point, Hollywood v koncích/Hollywood Ending), který do hlavních rolí obsadil nejen sebe, ale i další skvělé herce. V ústřední dvojici se nám představí překrásná Scarlett Johanson (Dívka s perlou/ Girl with a Pearl Earring, Vějíř lady Windermerové/A Good Woman, Match Point – Hra osudu/Match Point) a charismatický Hugh Jackman (X-Men, Kate & Leopold). V roli zemřelého novináře uvidíme Iana McShanea (Jestliže je úterý, musíme být v Belgii/If It's Tuesday, This Must Be Belgium, Sexy Bestie/Sexy Beast).


Sólokapr 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sólokapr

Více informací


Původní název : Sólokapr
Země : Pákistán
Délka : 155 minut
Jazyk : tygriňa (ti)
Žánr : romantický
Režie : Yuka Mehran
Scénář : Aathish Jaivan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gabriele Sariah, Grigoriy Lamont
Hudba : Amiah Alycee
Produkce : Macario Wael
Kamera : Blenda Shaya
Kostýmy : Mukesh Jeylan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Disneynature
Premiéra : USA 29. duben 1979
Distribuce : Fox Star
Tržby : 25 766 700 USD
Rozpočet : 44 285 016 USD

Romantické komedie, seznam nejromantičtějších komedií ~ chi.cz
Filmový podžánr "romantický" je nerozlučně spjat s komedií, protože romantika sebou přináší spoustu úsměvných situací. Zde je seznam více než 100 více či méně romantických komedií.
PaedDr. Jindřich Marek - VHU PRAHA
PaedDr. Jindřich Marek. Vědecký pracovník Historicko-dokumentačního odboru VHÚ. Narozen 1952, vystudoval Pedagogickou fakultu v Ústí nad Labem (1975).
Stream.cz – Wikipedie
Stream.cz je česká internetová televize, kterou vlastní a provozuje největší portál v ČR Seznam.cz.Stream.cz produkuje vlastní obsah, který v minulosti doplňovaly i převzaté televizní pořady (TV Prima a Óčko TV) a videa nahraná uživateli.
Kancelář Blaník – Wikipedie
Kancelář Blaník je politicko-satirický seriál internetové televize Stream.cz, kde se poprvé objevil v dubnu 2014.Hlavní roli lobbisty Tondy Blaníka hraje Marek Daniel, jeho asistenty jsou Michal Dalecký a Halka Třešňáková.
Svět křídel - svetkridel.cz
Akce kde nás potkáte 02.05.2012 / 00:18. Na těchto akcích najdete náš prodejní stánek s knihami za výhodnou cenu. 28.-29.4.2018 Den ve vzduchu PLASY


iPhone. Český Dabing. Celý Film. 4k blu ray. BDrip. Cz dabing. Cz titulky. České. 720p. Stáhnout. Download. Česká.. Ulozto. Český Film. Ke Stažení. 480p. Avi. DVDrip. Hd. iPad. Film online. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Zdarma. Full Movie. Watch Free. Sleduj Filmy. MP4. Stream.1080p