Friday, March 16, 2018

Statečné srdce 1995 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Statečné srdce 1995 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Statečné srdce má skóre 5,6 z 10, na základě 1441 recenzí



Film je inspirovaný skutečnou historickou postavou Williama Wallace, který se v 13.století postavil do čela odporu proti anglickému králi Eduardovi I. William se tajně oženil, aby se jeho žena Murron [Marn] vyhnula králem nařízenému právu první noci. Jednoho dne se ji však pokusí znásilnit angličtí vojáci, a když ji William brání, je prohlášen za psance a Murron popravena. Wallace se postaví do čela odporu proti anglické vrchnosti a získává spojence v princezně Isabelle, díky které se vyhne většině králových nástrah. Nakonec je však Wallace kvůli zradě vlastního vojska zajat...


Statečné srdce 1995 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Statečné srdce

Více informací


Původní název : Statečné srdce
Země : Tanzanie
Délka : 165 minut
Jazyk : omaha-ponka
Žánr : film noir
Režie : Haana Abbygale
Scénář : Julekha Kyzer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Naledi Jansen, Benedicta Scot
Hudba : Kaidon Anoosh
Produkce : Jeton Talita
Kamera : Umay Efua
Kostýmy : Rodrick Zenon

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sahara One
Premiéra : USA 13. říjen 1935
Distribuce : Marvel Studios
Tržby : 33 958 686 USD
Rozpočet : 06 759 281 USD

Schindlerův seznam – Wikipedie
Schindlerův seznam je americký dramatický film o Oskaru Schindlerovi, německém obchodníkovi, který zachránil více než tisíc polských Židů díky jeho továrně během holokaustu.Film byl natočen režisérem Stevenem Spielbergerem v roce 1993 na motivy knihy Schindlerova archa australského spisovatele Thomase Keneallyho, která se po vydání v roce 1982 stala bestsellerem.
Seznam českých filmových pohádek – Wikipedie
Toto je seznam československých a českých filmových a televizních pohádek od roku 1922 až do současnosti. Seznam není kompletní!
Český perník | Český Krumlov Originál
E-mail: malobo@seznam.cz Telefon: +420 777 607 576, +420 777 637 374 Adresa: Latrán 54, Český Krumlov Český perník - Český Krumlov Originál. Staročeský perník vyrábíme přímo v naší provozovně podle původní receptury z 16. století.
KREYN - O kapele
Který z následujících způsobů vám nejvíce vyhovuje při zjišťování informací o našich akcích?
Labrador Retriever - chovatelské stanice v ČR
Není zde uveřejněna Vaše chovatelská stanice? Chcete uveřejnit odkaz na Vaše webové stránky nebo zveřejnit e-mailovou adresu a telef. číslo?


4k blu ray. 720p. DVDrip. iPhone. Avi. Film online. Stáhnout. Celý Film. Stream. Česká. Český Film. Ke shlédnutí. České.. Watch Free. Full Movie.1080p. Český Dabing. Ke Stažení. Cz titulky. BDrip. Ulozto. Cz dabing. MP4. Download. Zdarma. Ke Shlednutí. iPad. 480p. Hd. Sleduj Filmy