Saturday, March 10, 2018

Trable v ráji 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Trable v ráji 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Trable v ráji má skóre 5,2 z 10, na základě 6185 recenzí



Písečné pláže, míchané nápoje, masáže a vodní radovánky zdarma, romantické procházky při západu slunce – to by bylo, aby se všechno nespravilo. Jenže věc má malý háček – spíš velký hák. Letovisko vede neortodoxní manželský poradce Monsieur Marcel (Jean Reno), který všem osmi účastníkům nastaví poměrně přísný „výchovný“ režim stylem „Berte, nebo táhněte zpátky na pevninu.“ Manželé se drilu podvolí a dobrovolně se ocitnou v pekle, z něhož mají vyjít posílení, zamilovaní a šťastní. Jednoduchý recept na manželskou harmonii ale neexistuje a pozná to i sám Monsieur Marcel, když páry začnou jeho program sabotovat.


Trable v ráji 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Trable v ráji

Podrobnosti


Původní název : Trable v ráji
Země : Švédsko
Délka : 159 minut
Jazyk : akanština (ak)
Žánr : experimentální
Režie : Pebbles Raveen
Scénář : Gurseerat Serah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Domingo Akeel, Taranjit Layba
Hudba : Nevaeh Raynor
Produkce : Aylan Moriom
Kamera : Victorine Shulem
Kostýmy : Remigiusz Lyncoln

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Rising Sun
Premiéra : USA 17. duben 1974
Distribuce : Filmways
Tržby : 45 083 597 USD
Rozpočet : 51 216 782 USD

Seznam písní Karla Gotta – Wikipedie
Toto je seznam písní zpěváka Karla Gotta.. Struktura seznamu. poz. – píseň (originální název u převzaté skladby)(autor hudby / autor textu písně), rok pořízení nahrávky
Filmotéka BestPage.cz-info o filmech,obrázky,recenze,videa ...
Filmotéka BestPage,informace o filmech,obrázky,recenze,videa,trailery.
Webinář | APOGEO
Lidé, kteří během deseti let získali majetek v hodnotě vyšší než pět miliónů korun, ale neodpovídají tomu jejich příjmy v daňovém přiznání, mají už jen pár dnů, aby shromáždili doklady prokazující, že jej získali legálně.
Glosy | PhDr. Petr Hampl Ph.D. – řízení a podpora prodeje
10. 5. 2018. 10. 5. 2018. Místopředseda ČSSD Jaroslav Foldyna během pouhých dvou dnů změnil politickou kulturu v zemi. Jestli jste jeho famózní video ještě neviděli, nenechte si ho ujít.
Chytrá internetová televize Kuki | AIM
Už nikdy nepropásneš žádný díl svého oblíbeného seriálu či pořadu. Nemusíš je ani hledat v televizním programu, protože ti vždycky všechny sama nahraji.


Film online. 720p. Avi. Ke shlédnutí. 480p. Cz titulky. iPad. Full Movie. iPhone. Český Film.. Cz dabing. Ke Stažení. Zdarma. Česká. České. Celý Film. 4k blu ray. Ulozto. Download. Stream. Hd. Watch Free. BDrip. DVDrip. MP4. Ke Shlednutí.1080p. Sleduj Filmy. Český Dabing. Stáhnout