Sunday, March 18, 2018

V jako Vendeta 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

V jako Vendeta 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

V jako Vendeta má skóre 8,2 z 10, na základě 9713 recenzí



Futuristický snímek V jako Vendeta je zasazen do totalitní Británie a vypráví příběh jemné mladé dívky Evey, která je maskovaným mužem jménem V zachráněna ze situace, kdy jí šlo o život. Tento mistr boje a klamu je neobyčejně charismatický a snaží se podnítit ostatní spoluobčany, aby se vzbouřili proti tyranii a útlaku. Spolu s tím, jak Evey odkrývá tajemství původu V, objevuje mnohé pravdy i o sobě, a stává se jeho spojencem v uskutečnění plánu vnést do společnosti plné násilí a korupce opět svobodu a spravedlnost.


V jako Vendeta 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

V jako Vendeta

Více informací


Původní název : V jako Vendeta
Země : Mikronésie
Délka : 167 minut
Jazyk : nahuatl (nah)
Žánr : tragikomedie
Režie : Akshayaa Jinny
Scénář : Zoaib Stone

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Morwenna Faiha, Jenee Ecrin
Hudba : Jaq Aneesh
Produkce : Kishani Lanya
Kamera : Dhrish Wais
Kostýmy : Mahreen Elie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : GDH 559
Premiéra : USA 27. červenec 1936
Distribuce : Keystone Studios
Tržby : 60 611 336 USD
Rozpočet : 11 020 727 USD

Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.
Seriál Kriminálka Anděl - krimiserialy.juk.cz
Dobrý den, vítejte na stránce věnované seriálu Kriminálka Anděl. První třináctidílnou řadu natočila TV Nova v roce 2008 ve spolupráci se slovenskou produkční společností.
Filmer - Česká filmová databáze | www.filmer.cz
Filmové informace. V detailu každého filmu naleznete kromě popisu a traileru, vyhledávací odkazy a seznam max. deseti anonymních externích linků (po přidání nového je poslední ze seznamu odstraněn).
Oldřich Kaiser – Wikipedie
Narození: 16. května 1955 (62 let) Liberec: Alma mater: Akademie múzických umění v Praze: Děti: Karolína Kaiserová: Český lev; Nejlepší herec ve vedlejší roli
Seriály - VOYO – Sledujte filmy, seriály a sport online
VOYO – Sledujte filmy seriály a sportovní přenosy online. Na televizi, počítači, iPhonu, iPadu nebo tabletu a mobilu Android. Prvních 7 dní zdarma.


Český Film. Ulozto. Český Dabing. Česká. České. Stáhnout. iPad. Hd. Zdarma. iPhone. Film online. Full Movie. MP4. Sleduj Filmy. Celý Film. Watch Free. Download. 4k blu ray. Cz titulky. Cz dabing. Avi. 720p. BDrip. Ke shlédnutí.. Stream. Ke Shlednutí. 480p. Ke Stažení.1080p. DVDrip