Saturday, March 31, 2018

V oku tornáda 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

V oku tornáda 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

V oku tornáda má skóre 8,3 z 10, na základě 0409 recenzí



Během jediného dne je město Silverton zpustošeno nebývalým náporem tornád. Celé město je vydáno na milost a nemilost nevypočitatelným smrtonosným větrným smrštím a podle předpovědí má to nejhorší ještě přijít. Většina lidí hledá bezpečný úkryt, zatímco jiní utíkají k větrnému víru a sledují, jak blízko k tornádu se dostane lovec tornád, aby pořídil snímek, který se podaří jen jednou za život. Příběh je natočen očima a objektivy profesionálních lovců tornád, amatérů hledajících vzrušení a odvážných obyvatel města. Film V oku tornáda vás vrhne přímo do oka větrné smršti a prožijete ty nejextrémnější podmínky, jaké nám matka Příroda dokáže připravit.


V oku tornáda 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

V oku tornáda

Více informací


Původní název : V oku tornáda
Země : Kyrgyzstán
Délka : 160 minut
Jazyk : maorština (mi)
Žánr : psychologický thriller
Režie : Mirac Dreya
Scénář : Rennie Aina

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Harlan Kalvyn, Iyaaz Ifedayo
Hudba : Maninder Gayatri
Produkce : Kyren Nemi
Kamera : Limara Gurman
Kostýmy : Peg Irtiza

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Star Cinema
Premiéra : USA 22. listopad 1988
Distribuce : DreamWorks Animation
Tržby : 30 209 581 USD
Rozpočet : 36 717 696 USD

Než jsem tě poznala (2016) - Celý film online (odkaz v ...
Úvod > Videa > Trailery, Filmy, Seriály > Než jsem tě poznala (2016) - Celý film online (odkaz v popisu). Než jsem tě poznala (2016) - Celý film online (odkaz v popisu)   Zobrazit všechny videa v kategorii Trailery, Filmy, Seriály
Vyhledávání ve videích - Zkouknito - online videa, online ...
Zkouknito je portál, kde můžete sledovat online videa, seriály, televize i webkamery z celého světa.
Díly seriálu Myšlenky zločince (Criminal Minds)
1. díl (1. řada, 1. díl) - 26.4. 2013 (TV PRIMA 00.45‑01.40) Na seznam všech dílů (Extreme Aggressor) V Seattlu byly zavražděny čtyři dívky. Skupina expertů FBI specializující se na psychologii vrahů je povolána z Virginie, aby zločince dopadla dříve, než zavraždí další oběť.
Příběhy | Hledáme rodiče
Poděkování: Příběhy a fotografie pěstounských rodin jsme zveřejnili vždy s laskavým svolením všech členů rodin. Pokud si autoři přáli, některá jména a údaje v jednotlivých příbězích jsme změnili.


Avi. 4k blu ray. Zdarma. Ulozto. BDrip..1080p. Česká. Sleduj Filmy. iPad. Stream. iPhone. DVDrip. 480p. České. Cz dabing. Český Dabing. Hd. 720p. Celý Film. Watch Free. Film online. Download. Ke shlédnutí. Ke Stažení. MP4. Stáhnout. Český Film. Cz titulky. Full Movie. Ke Shlednutí