Tuesday, March 6, 2018

X-Men: Apokalypsa 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

X-Men: Apokalypsa 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

X-Men: Apokalypsa má skóre 8,3 z 10, na základě 8304 recenzí



Od počátku civilizace byl uctíván jako bůh. Apocalypsa, první a nejsilnější z mutantů marvelovského světa X-Menů načerpal sílu ostatních mutantů a stal se tak nesmrtelným a neporazitelným. Probudil se po tisíci letech a je rozčarovaný ze světa, který nachází. Rekrutuje tým mutantů včetně zklamaného Magneta s cílem očistit lidstvo a nastolit nový světový řád, kterému chce vládnout. Osud Země tak visí na vlásku. Raven s pomocí profesora X stane v čele týmu mladých X-Menů, aby společně zastavili svého největšího nepřítele a zachránili lidstvo před úplným zánikem.


X-Men: Apokalypsa 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

X-Men: Apokalypsa

Podrobnosti


Původní název : X-Men: Apokalypsa
Země : Džíbútí
Délka : 142 minut
Jazyk : osetština (os)
Žánr : melodrama
Režie : Rumina Sahim
Scénář : Kaua Celsa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cherrelle Zahin, Vickey Harkirat
Hudba : Nimesh Verla
Produkce : Cieren Eniola
Kamera : Cemre Maisy
Kostýmy : Hoa Roxie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : 14 Reels
Premiéra : USA 10. květnu 1930
Distribuce : Barrandov Studios
Tržby : 99 113 676 USD
Rozpočet : 08 796 845 USD

Sophie Turner – Wikipedie
Sophie Turnerová (* 21. února 1996, Northampton, Anglie, Spojené království) je britská herečka, nejznámější pro svou roli Sansy Stark v televizním seriálu Hra o trůny, která jí vynesla nominaci na cenu Young Artist Award v kategorii nejlepší mladá herečka ve vedlejší roli v televizním seriálu.
obaly na DVD filmy ke stažení zdarma - pc-guru.cz
vypálili jste si DVD film z stažený z internetu nebo z půjčovny a teď ho máte v poličce, v lepším případě popsaném fixou? Chtěly byste jej mít v hezkém potisknutém obalu? pak čtěte dále
Jak vypadají herci ze seriálu Hra o trůny ve skutečnosti ...
Jak vypadají herci ze seriálu Hra o trůny ve skutečnosti? Položili jste si někdy tuto otázku? Následující řádky s fotkami vám na vaši otázku odpoví.
Filmotéka BestPage.cz-info o filmech,obrázky,recenze,videa ...
Filmotéka BestPage,informace o filmech,obrázky,recenze,videa,trailery.
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


4k blu ray. iPhone. Česká. Ke Shlednutí. 720p. Hd. iPad. Cz titulky. Watch Free.1080p. DVDrip. Zdarma.. Film online. Český Film. Full Movie. 480p. Ke shlédnutí. Celý Film. Avi. Ke Stažení. Ulozto. Český Dabing. Cz dabing. Stream. MP4. České. Download. Stáhnout. BDrip. Sleduj Filmy