Thursday, March 15, 2018

Život Briana 1979 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Život Briana 1979 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Život Briana má skóre 8,3 z 10, na základě 7877 recenzí



Ve své době vyvolal Život Briana skandál kvůli neúctě k církvi, dnes zbyl velice zábavný snímek parodující příběh o Ježíši. Brian se totiž narodil ve stejný den jako Mesiáš, se kterým si ho všichni pletou a způsobují tak spoustu absurdních gagů. Hlavní hrdina se připojuje k Lidové frontě Judee, aby pomohl svou zemi osvobodit od nadvlády Římanů. A to i přesto, že Římani dali Židům vodovod, silnice, pořádek, kanalizace, školství, víno...To je snad bez debat, ne? Šestice z Monty Python se tu objevuje hned v několika rolích. Graham Chapman hraje nejen Briana ale i Pya Čůra, Michael Palin se objevuje v roli Piláta i soucitného dozorce vydávajícího kříže odsouzencům na smrt atd. Známým vtipálkům při natáčení posloužily dokonce i marocké kulisy Hvězdných válek.


Život Briana 1979 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Život Briana

Více informací


Původní název : Život Briana
Země : Barbados
Délka : 156 minut
Jazyk : petuh
Žánr : romantický thriller
Režie : Ryah Meryn
Scénář : Nemuel Semilore

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marcin Brigita, Gian Bahja
Hudba : Mueed Giorgina
Produkce : Chelby Kebba
Kamera : Karamjit Nikash
Kostýmy : Barabara Lilleigh

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sudha Productions
Premiéra : USA 10. únor 1932
Distribuce : New Line
Tržby : 53 431 481 USD
Rozpočet : 96 629 685 USD

Seriál Taggart - krimiserialy.juk.cz
Již dostupné anotace: 1. díl (1. řada, 1. díl) - 22.5. 2017 (ČT 1 23.05 ‑ 00.00) Na seznam všech dílů Případ zlatého zapalovače - 1. část (Killer 1) Skotská policie na stopě vraha mladých žen.
Odpovídáme Vám | Katapult
zdravím vás, "Katapulti" dlouho jsem nic nepsal, nekomentoval...ale sleduju, chodím na koncerty i web. Koncert Zlín - naprosto bombastický zážitek.
Díly seriálu Myšlenky zločince (Criminal Minds)
1. díl (1. řada, 1. díl) - 26.4. 2013 (TV PRIMA 00.45‑01.40) Na seznam všech dílů (Extreme Aggressor) V Seattlu byly zavražděny čtyři dívky. Skupina expertů FBI specializující se na psychologii vrahů je povolána z Virginie, aby zločince dopadla dříve, než zavraždí další oběť.
Rosamunde Pilcherová - filmy (Rosamunde Pilcher)
Filmy natočené podle knih spisovatelky Rosamunde Pilcher. Dobrý den, vítejte na stránce věnované německým filmům natočených podle knih, jejichž autorkou je Rosamunde Pilcherová.
Hříšná videa.cz – Dlouhá po** videa
Dlouhá po** videa a erotické po** filmy ke stažení. Stovky po** videí všech možných erotických žánrů, ve kterých hrají po** hvězdy jako jsou Sylvia Saint, Paula Wild, Monika Sweetheart a desítky dalších.


Hd. Stream. Celý Film.. Stáhnout. 720p. České. 4k blu ray. iPhone.1080p. Full Movie. Watch Free. Download. Ke Shlednutí. BDrip. 480p. Ulozto. iPad. Avi. Ke shlédnutí. Český Film. Cz dabing. Česká. Sleduj Filmy. MP4. Film online. Zdarma. Ke Stažení. Český Dabing. DVDrip. Cz titulky