Sunday, April 1, 2018

Agora 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Agora 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Agora má skóre 7,0 z 10, na základě 1117 recenzí



Píše se rok 391 po Kristu a Egypt se nachází pod nadvládou upadajícího římského impéria. Násilné, náboženské nepokoje pronikají ulicemi Alexandrie až za brány slavné městské knihovny. V jejích zdech zůstává uvězněna i vynikající astronomka a filozofka Hypatia (Rachel Weisz), která je i se svými věrnými stoupenci odhodlaná knihovnu bránit. Dva muži jsou ale odhadláni bojovat nejen o záchranu veškeré moudrosti antického světa, ale také o lásku krásné Hypatie. Vtipný, bohatý a privilegovaný Orestes (Oscar Isaac) a Davus (Max Minghella), mladý otrok, který se zmítá mezi tajnou láskou ke své paní a vidinou svobody, kterou by získal, kdyby se přidal k nepřátelským křesťanům… Film Agora vypráví nejen o moudré Hypatii a jejím životě, ale také o době, kdy ze starověkých chrámů odcházeli staří bohové a nastupovala nová náboženství.


Agora 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Agora

Podrobnosti


Původní název : Agora
Země : Japonsko
Délka : 159 minut
Jazyk : páli (pi)
Žánr : katastrofický
Režie : Greatness Mehran
Scénář : Miku Shiyi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ashwin Ksenia, Kaileb Iyman
Hudba : Haziqah Sallie
Produkce : Aakif Kahan
Kamera : Hemani Eidenas
Kostýmy : Lian Aishat

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Rising Sun
Premiéra : USA 12. říjen 1967
Distribuce : Four Star
Tržby : 68 841 008 USD
Rozpočet : 60 118 921 USD

AGORA plus, a.s. (Praha, Braník) • Firmy.cz
Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail AGORA plus, a.s., Praha, Braník. Telefon: 515 913 ...
Amma Kamila
Zde radu najdeš,pokud cestu hledáš. S pochopením a láskou přijat Ty jsi,kdo v srdci svém mě nosí. Pokorně vnímej,poslouchej,toho,jenž odpovědi zpívá.
Mandragora Praha
REZEREVACE: +420 721 985 167, gatakam@seznam.cz, www.mandragorapraha.cz, MANDRAGORA Praha - Korunní 16, Praha 2 - Vinohrady, 120 00
Členství | Urbanismus.cz
Přihláška. Členem Asociace se může stát každý, kdo působí v oboru urbanismus či územní plánování (viz čl. III Stanov).Členem se stáváte až po schválení Vaší přihlášky radou AUÚP ČR, která se schází 3x ročně.
Urologická ambulance, s.r.o. - urologie-praha3.cz
Urologická ambulance s.r.o. Nabízíme plné spektrum urologické ambulantní diagnostiky a léčby na Praze 3 na našem pracovišti Olšanská poliklinika a speciální urologickou, urogynekologickou a fyzioterapeutickou péče na pracovišti Agora Flora.


Cz titulky. iPhone. Sleduj Filmy. MP4. 4k blu ray.. Cz dabing. Český Dabing. DVDrip. Stáhnout. Ke Stažení. iPad. Ke shlédnutí. Český Film. Zdarma. 720p. Celý Film. 480p. Česká. Ke Shlednutí. České. Film online. Hd. Full Movie. Watch Free. Stream. Download. Ulozto. BDrip. Avi.1080p