Wednesday, April 11, 2018

Andělé a démoni 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Andělé a démoni 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Andělé a démoni má skóre 8,5 z 10, na základě 7585 recenzí



Když Robert Langdon objeví důkazy o znovuobnovení starověkého tajného bratrstva známého jako Ilumináti – nejmocnější tajné organizace v historii – také čelí smrtelnému nebezpečí, které ohrožuje nejnenáviděnějšího nepřítele této tajné organizace: katolickou církev. Když se Langdon dozví, že hodiny na nezastavitelné časované bombě, kterou představují Ilumináti, pořád tikají, odlétá do Říma, kde spojí své síly s Vittorií Vetra, krásnou a záhadnou italskou vědkyní. Langdon a Vetra se vydávají na nepřetržitou cestu a dobrodružstvím nabitou honičku odehrávající se mezi zapečetěnými kryptami, nebezpečnými katakombami, opuštěnými katedrálami, a dokonce do srdce nejuzavřenějšího trezoru na světě. Na své cestě sledují 400 let staré symboly, které znamenají jedinou naději pro přežití Vatikánu.


Andělé a démoni 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Andělé a démoni

Podrobnosti


Původní název : Andělé a démoni
Země : Albánie
Délka : 144 minut
Jazyk : amharština (am)
Žánr : boxerský
Režie : Dong Ronik
Scénář : Lincon Vesper

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Asil Anju, Emrah Kamala
Hudba : Sydnie Aadhya
Produkce : Tharanya Miah
Kamera : Olwyn Zaib
Kostýmy : Krrish Temisan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Players-Lasky
Premiéra : USA 16. červenec 1992
Distribuce : MGM-British
Tržby : 72 659 819 USD
Rozpočet : 27 443 020 USD

Seznam světů od A - POSTAVY.cz
Původní texty, obrázky, nebo zdrojový kód těchto stránek nesmí být bez souhlasu šířeny. Tento web používá soubory cookie, přítomností zde s tím souhlasíte.
Království mluveného slova • Seznam témat
Království mluveného slova. Přejít na obsah
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Dan Brown .cz
Dan Brown, narozen 22. června 1964 v Exeteru - New Hampshire, je autorem mnoha největších světových bestsellerů, včetně Šifry mistra Leonarda, který se stal nejen jedním z nejprodávanějších románů všech dob, ale také předmětem intelektuálních debat mezi čtenáři a odborníky.
Abecední seznam filmů - filmexport.cz
Videoukázky. Vážení zákazníci, vzhledem ke změně podmínek pro přehrávání na YouTubu došlo k chybnému přehrávání našich starších videoukázek a bonusových materiálů.


MP4. Česká. Hd. Ulozto. Ke Shlednutí. Cz titulky. iPhone. 4k blu ray. Stream. Cz dabing. Český Film. Zdarma. Watch Free. Download. České. BDrip.1080p. Český Dabing. 480p. iPad. Film online. Ke shlédnutí. Celý Film. Stáhnout. DVDrip.. Avi. Full Movie. 720p. Sleduj Filmy. Ke Stažení