Monday, April 16, 2018

Blbec k večeři 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Blbec k večeři 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Blbec k večeři má skóre 7,1 z 10, na základě 6517 recenzí



Tim je manažer, jehož kariéra stoupá vzhůru. Nyní konečně dostal povánku na speciální večeři, kterou každý měsíc pořádá jeho šéf ... ten, kdo s sebou přivede největšího blbce má ve firmě následně zaručeny značné výhody. Timova snoubenka Julie celou událost považuje za odpornou a tak jí Tim slíbí, že se večeře nezúčastní. Jenomže pak narazí na Barryho, jenž ve volném čase staví propracovaná dioramata z vycpaných myší. Timovi je okamžitě jasné, že právě objevil dokonalého kandidáta na vítěze Večeře pro blbce, neodolá pokušení a Barryho pozve. Ovšem ačkoli Barry vše dělá s tím nejlepším úmyslem, rozvrátí Timův život a dostane ho na šílenou sestupnou spirálu, ohrozí nejdůležitější obchodní dohodu, přivede zpět do Timova života jeho šílenou expřítelkyni Darlu a snoubenku Julii nasměruje do náručí jiného muže…


Blbec k večeři 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Blbec k večeři

Podrobnosti


Původní název : Blbec k večeři
Země : Keňa
Délka : 159 minut
Jazyk : kannadština (kn)
Žánr : dobrodružný
Režie : Marko Tashia
Scénář : Jonjoe Madoc

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marloe Arturas, Yuqi Anabela
Hudba : Jibreel Elishia
Produkce : Yosif Rehaan
Kamera : Javion Chase
Kostýmy : Lybah Vian

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Studio Ghibli
Premiéra : USA 18. květen 1911
Distribuce : British Lion
Tržby : 26 784 649 USD
Rozpočet : 75 254 830 USD

Blbec k večeři / Le dîner de cons (1998) | ČSFD.cz
Nakladatel Pierre Brochant (Thierry Lhermitte) a jeho přátelé si potrpí na drsnou zábavu - každou středu pořádají tzv. večeři blbců, kam si každý z nich přivede co nejvýstřednějšího hosta a baví se na jeho účet.
Francis Veber: BLBEC K VEČEŘI - bezzabradli.cz
"Blbec k večeři ctí francouzskou komediální školu, jež dovedně kupí ztřeštěné situace a utahuje si přitom z lidských nectností.
Blbec k večeři na Prima MAX| TV program - tv.seznam.cz
Komedie Fr. (1998). Pierre se svými přáteli pořádají každý týden večeři blbců, kam si každý účastník dovede jednoho hosta, který musí být dost velký blbec na to, aby pobavil ostatní. Blbci samozřejmě nevědí, že byli pozváni jako objekt k pobavení. (77 min)
Blbec k večeři - Divadlo Bez zábradlí | i-divadlo.cz
Blbec k večeři. Premiéra: 1.2.1998. Překlad: ... Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Blbec k večeři (1998) - Le diner de cons - FDb.cz
Seznam DVD; Právě je 40 přihlášených uživatel ... Blbec k večeři nenabízí žádnou nudu a navíc má i sympatickou délku. Jedním slovem PARÁDA. FLA.


Film online. Český Dabing. Stáhnout. MP4. Ke shlédnutí. České.. Full Movie. Ulozto. 720p. Download. Hd. Cz titulky. Česká. iPhone. Celý Film. Český Film. Avi. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Stream. Cz dabing. BDrip. Zdarma. Ke Shlednutí.1080p. Ke Stažení. iPad. DVDrip. Watch Free. 480p