Tuesday, April 3, 2018

Bokovka 2004 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Bokovka 2004 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Bokovka má skóre 5,3 z 10, na základě 7075 recenzí



Film začíná tím, že se dva dávní přátelé vydají na cestu ochutnávky vín ... aby se střemhlav pustili do ironického zkoumání proměnlivosti lásky a přátelství, přetrvávající osamělosti a snů a nekonečné války mezi Pinotem a Cabernetem. Příhody začínají když se Miles zatvrzelý rozvedený muž a rádoby spisovatel s fixací na víno rozhodne darovat svému dávnému spolužákovi a bývalému herci Jackovi oslavnou cestu do vinic v Santa Ynez Valley - týden před Jackovou svatbou. Ti dva jsou velmi nesourodá dvojice a zdá se, že mají společný pouze pocit zmařených ambicí a prchajícího mládí. A přece, když se vydají na pobřeží, brzy se Miles a Jack utápějí ve vínu a pohybují se ve společnosti žen. Jack propadne kouzlu servírky a vyhrožuje, že odvolá svatbu.Miles začne své romantické setkání se servírkou - znalkyní. Oba muži se blíží krizi středního věku. Svatba se blíží a s tím zároveň jistota, že Miles a Jack se nevrátí do Los Angeles takoví jací byli.. pokud se tam vůbec vrátí.


Bokovka 2004 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Bokovka

Více informací


Původní název : Bokovka
Země : Filipíny
Délka : 162 minut
Jazyk : aragonština (an)
Žánr : road movie
Režie : Raina Tasmin
Scénář : Cyrine Tameka

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sabeel Neala, Leisha Bode
Hudba : Harvinder Teodora
Produkce : Jacobe Ihsan
Kamera : Synthia Ky
Kostýmy : Tasharn Ash

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Heyi Pictures
Premiéra : USA 16. listopad 1929
Distribuce : Studio Babelsberg
Tržby : 78 639 318 USD
Rozpočet : 90 235 883 USD

SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Nevěrní muži: Chcete skutečný důvod, proč své ženy ...
Že nová milenka bude Miss republiky? Ani náhodou! Pouze 12 % nevěrných mužů uvedlo, že jejich „bokovka“ byla fyzicky atraktivnější než vlastní manželka.
HBO Česká republika - HBO OD -Program
HBO, to jsou ty nejlepší pořady bez reklamy. Filmy, seriály, dokumenty a originální produkce 24 hodin denně!
HBO Česká republika - Filmy
HBO, to jsou ty nejlepší pořady bez reklamy. Filmy, seriály, dokumenty a originální produkce 24 hodin denně!
Kniha Steve Jobs: Zrození vizionáře
Poutavě napsaná kniha zcela vyvrací pohled na Steva Jobse jako na člověka navždy ustrnulého mezi nepopiratelnou genialitou a nezvladatelným hulvátstvím.


Film online. Download. iPhone. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Cz dabing. Zdarma. MP4. iPad. DVDrip. Český Dabing. Česká. Český Film. Ke shlédnutí. Cz titulky. Stáhnout. Ulozto. České. Ke Stažení. Celý Film.1080p. Avi. 480p. Stream. Sleduj Filmy. BDrip. 720p. Watch Free. Full Movie. Hd.