Wednesday, April 25, 2018

Frida 2002 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Frida 2002 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Frida má skóre 8,8 z 10, na základě 5347 recenzí



Strhující životní příběh slavné extravagantní mexické malířky Fridy Kahlo se Salmou Hayek v její možná životní roli. Ve filmu, jehož existenci si krásná herečka vybojovala i jako jeho producentka a nyní s ním sklízí zasloužené úspěchy (mj. nominaci na Oscara). Frida Kahlo prožila bouřlivý život, plný bolesti i lásky, skandální milostné aféry i fatální vztah s manželem Diegem Riverou (Alfred Molina). Do dějin se zapsala nejen jako skvělá umělkyně, ale i sexuální a politická revolucionářka s horkou jižní krví. Barevné mexické ulice, vášnivá hudba, krásné ženy, charismatičtí muži a bouřlivé události první poloviny 20. století tvoří nedílnou součást životního příběhu této pozoruhodné ženy.


Frida 2002 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Frida

Podrobnosti


Původní název : Frida
Země : Austrálie
Délka : 153 minut
Jazyk : bretonština (br)
Žánr : spaghetti western
Režie : Tye Faruk
Scénář : Charley Stone

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Matej Rayya, Rubymay Sayyid
Hudba : Tom Shiraz
Produkce : Lilou Leighton
Kamera : Layanne Kamaal
Kostýmy : Yuen Elroy

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Finos Film
Premiéra : USA 27. červen 1957
Distribuce : Asia Film
Tržby : 06 580 284 USD
Rozpočet : 67 571 324 USD

Frida Kahlo – Wikipedie
Frida Kahlo, vlastním jménem Magdalena Carmen Frida Kahlo y Calderón, (6. července 1907 Coyoacán, Mexico City – 13. července 1954) byla mexická malířka z počátku 20. století.
Seznam malířů – Wikipedie
Seznam některých významnějších malířů. Kritériem pro uvedení malíře v seznamu je jeho významnost podle hledisek Wikipedie.
Janáčkovo divadlo (Brno-město) • Firmy.cz
Popis firmy. Pořádáme divadelní představení činoherního, baletního a operního souboru. Poskytujeme prostory pro výstavy a realizujeme festivaly různých žánrů.
Burza knih - CYKLOKNIHY - vydavatelství cyklistické ...
Sháním knihu o maďarském ohaři s názvem Vižla od Roberta L. Whita vydanou 2009 ,pokud prodáváte,prosím kontaktujte mne.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O


MP4. Cz dabing. Film online. Cz titulky. Česká. Watch Free. Sleduj Filmy.. Hd. Ke Stažení. České. Avi. iPhone. Zdarma. Český Film. Stream. Český Dabing. 4k blu ray. 720p. Ulozto.1080p. iPad. Ke Shlednutí. Stáhnout. Download. Full Movie. Ke shlédnutí. BDrip. DVDrip. Celý Film. 480p