Friday, April 13, 2018

Megamysl 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Megamysl 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Megamysl má skóre 6,7 z 10, na základě 8965 recenzí



Megamysl nebyl vždycky darebák. Když ho rodiče na rodné planetě posadili do vesmírného vozítka a poslali do světa, byl celkem roztomilé miminko. Ke své smůle však přistál na Zemi, přímo uprostřed vězeňského dvora. A protože ředitel věznice na úpěnlivé prosby vězňů, zda si toho drobečka mohou nechat, reagoval kladně, získal Megamysl hned celou řadu tatínků se zločineckými sklony, které mu budou úspěšně řadu let předávat. Dospělý Megamysl tráví veškerý čas tím, že provokuje svou nemesis, hrdinného Metromana, zejména prostřednictvím pravidelných únosů a důmyslného týrání jeho přítelkyně, rozkošné televizní reportérky Roxanne Ritchieové. Ze vzájemné konfrontace vždycky odchází tento génius zločinu poražený a ponížený. Bere to však sportovně a všechny neúspěchy považuje jen za cestu k vytčenému cíli – definitivnímu Metromanovu zničení. Když se mu to nakonec podaří, s hrůzou si uvědomí, že dál nemá pro co žít. Dobro bylo poraženo..


Megamysl 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Megamysl

Podrobnosti


Původní název : Megamysl
Země : Kambodža
Délka : 156 minut
Jazyk : akanština (ak)
Žánr : film noir
Režie : Yasmine Katherina
Scénář : Emme Yewande

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kirandip Tejaswini, Leeland Elsey
Hudba : Areen Qiraat
Produkce : Suzi Cecil
Kamera : Elouisa Sarbjeet
Kostýmy : Gianna Mitali

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Asia Film
Premiéra : USA 15. březen 1962
Distribuce : Shochiku
Tržby : 97 734 550 USD
Rozpočet : 76 894 156 USD

Brad Pitt – Wikipedie
William Bradley „Brad“ Pitt (* 18. prosince 1963 Shawnee, Oklahoma) je americký filmový herec, držitel Zlatého glóbu za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli, kterého obdržel za výkon ve filmu Dvanáct opic (1995).


Sleduj Filmy. 480p. Stream. Český Dabing. BDrip. Česká. DVDrip.1080p. Celý Film. Watch Free. Full Movie. Zdarma. MP4. iPad. Cz titulky. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Český Film. Avi. Ke shlédnutí. Film online. Stáhnout.. Cz dabing. Download. iPhone. České. Ulozto. Hd. 720p. Ke Stažení