Friday, April 20, 2018

Mocný vládce Oz 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mocný vládce Oz 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Mocný vládce Oz má skóre 8,5 z 10, na základě 0676 recenzí



Když se Oscar Diggs (James Franco), druhořadý cirkusový kouzelník s pochybnou morálkou, dostane z prašného Kansasu do životem pulsující Země Oz, myslí si, že vyhrál v loterii. Sláva a bohatství jsou jeho, dokud nepotká tři čarodějky: Theodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rachel Weisz) a Glindu (Michelle Williams). Oscar se nechtěně zaplete do velikých problémů, kterým čelí země Oz a její obyvatelé, a musí se naučit odlišovat dobré lidi od zlých dřív, než bude příliš pozdě. Kouzelník postupně využívá své magické umění a vynalézavost, aby se proměnil ve věhlasného a mocného čaroděje a především v lepšího člověka.


Mocný vládce Oz 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mocný vládce Oz

Více informací


Původní název : Mocný vládce Oz
Země : Botswana
Délka : 166 minut
Jazyk : javánština (jv)
Žánr : životopisný
Režie : Jye Joshwa
Scénář : Ike Kadell

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ruqayyah Jack, Jian Ruba
Hudba : Mehnoor Berkin
Produkce : Abilene Rakiya
Kamera : Elanas Amilia
Kostýmy : Cyra Syesha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Vishesh Films
Premiéra : USA 22. červen 1917
Distribuce : BD Cine
Tržby : 48 363 059 USD
Rozpočet : 28 835 023 USD

Mocný vládce Oz na Nova CINEMA| TV program - tv.seznam.cz
Dobrodružné fantasy USA (2013). Když se Oscar Diggs, druhořadý cirkusový kouzelník s pochybnou morálkou, dostane z prašného Kansasu do životem pulsující Země Oz, myslí si, že vyhrál v loterii.
Mocný vládce Oz / Oz the Great and Powerful (2013) | ČSFD.cz
Když se Oscar Diggs (James Franco), druhořadý cirkusový kouzelník s pochybnou morálkou, dostane z prašného Kansasu do životem pulsující Země Oz, myslí si, že vyhrál v loterii.
Mocný vládce Oz (2013) - Oz: The Great and Powerful - FDb.cz
RECENZE: Mocný vládce Oz tančí mezi legendou a Avatarem. Amerika opouští jednu legendu, Čaroděje ze země Oz se sladkou Judy Garlandovou v červených střevíčkách a slavnou písní o duze.
Mocný vládce Oz, Sleduj filmy online ... - SledujuFilmy.cz
Seznam film ů Filmy podle roku ... dostane z prašného Kansasu do životem pulsující Země Oz, myslí si, že vyhrál v loterii. ... Mocný vládce Oz Oz: ...
Mocný vládce Oz (2013) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Když se Oscar Diggs (James Franco), druhořadý cirkusový kouzelník s pochybnou morálkou, dostane z prašného Kansasu do životem pulsující Země Oz, myslí si, že vyhrál v loterii.


Hd. iPad. DVDrip. 4k blu ray. MP4. Full Movie.1080p. Ulozto. Stream. iPhone. Sleduj Filmy. Watch Free. BDrip. Film online. Zdarma. Download. České. 480p. Česká.. Český Film. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Celý Film. Ke Stažení. Český Dabing. Stáhnout. Cz dabing. Cz titulky. Avi. 720p