Tuesday, April 17, 2018

Most přes řeku Kwai 1957 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Most přes řeku Kwai 1957 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Most přes řeku Kwai má skóre 5,4 z 10, na základě 9068 recenzí



Jednoho žhavě slunečného dne roku 1943 přibude do japonského zajateckého tábora uprostřed džungle další várka britských zajatců. Přestože jsou muži zbídačení vyčerpávající cestou, připochodují s říznou písničkou. Jejich nadřízený, plukovník Nicholson (Alec Guinness), totiž nehodlá nepříteli ukázat žádnou slabost. Velitel tábora, plukovník Saito (Sessue Hayakawa), viditelně znervózní: tuší, že na jeho úseku stavby železnice, která má ve vražedně krátkém termínu spojit Bangkok s Rangúnem, nastávají problémy. Jeden ze zajateckých "starousedlíků", Američan Shears (William Holden), to všechno ironicky sleduje ze stínu marodky, kam se právě ulil. Plukovník Nicholson si dokáže pro sebe a pro své důstojníky vyvzdorovat právo nepracovat. Postupně pak propadá posedlosti vybudovat dokonalý most...


Most přes řeku Kwai 1957 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Most přes řeku Kwai

Podrobnosti


Původní název : Most přes řeku Kwai
Země : Východní Timor
Délka : 149 minut
Jazyk : slezština (szl)
Žánr : historický
Režie : Hanif T.J.
Scénář : Pearle Veera

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bevin Jansen, Naaila Ariz
Hudba : Ayobami Abuhurairah
Produkce : Omnia Denzil
Kamera : Zishan Veerpartap
Kostýmy : Priyansh Jaxton

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Wizart Animation
Premiéra : USA 29. duben 1971
Distribuce : Central Partnership
Tržby : 10 754 980 USD
Rozpočet : 06 342 411 USD

Nejlepší filmy o 2. světové válce všech dob - Kukatko.cz
Schindlerův seznam/Schindler´s List. Schindlerovým seznamem Spielberg dokázal, že mu válečná dramata skutečné jdou i bez obrovských bitevních scén.
Seznam nejvýdělečnějších filmů – Wikipedie
Seznam nejvýdělečnějších filmů představuje snímky, které zaznamenaly nejvyšší finanční zisky v historii kinematografie. Různě zvolená kritéria produkují různé výsledky.
Kategorie:Filmy o druhé světové válce – Wikipedie
Obrázky, zvuky či videa k tématu Filmy o druhé světové válce ve Wikimedia Commons; Podkategorie. Zobrazují se 4 podkategorie z celkového počtu 4 podkategorií v této kategorii.
Thajsko bez cestovky – co vidět a navštívit v Thajsku
AKTUÁLNÍ TÉMATA. Jedlo s Qatar před 3 hod; Sleva na hotely přes Booking.com před 3 hod; Malajsie – doporučte itinerář před 6 hod; Mallorca - co vidět a navštívit? před 13 hod Prodám poznávací zájezd do Španělska (Andalusie) pro 2 osoby - Ne 27.05.
Ostrov Ko Jum v Thajsku - v klidu a bez turistů! - Život ...
Ko Jum není pro vyznavače nočního života. Je to klidný ostrov, kde najdete pár plážových barů, kde panuje pohodová a klidná atmosféra v přátelském duchu.


iPhone.. Download. Full Movie. Ke Shlednutí. Český Dabing. České. Český Film. Hd. 4k blu ray. Zdarma. Sleduj Filmy. Film online. Ulozto. Ke Stažení. Cz titulky. 480p. Watch Free. Stream. Cz dabing. Stáhnout. Celý Film. MP4. Česká. 720p. BDrip. Ke shlédnutí. DVDrip. Avi. iPad.1080p