Wednesday, April 4, 2018

Silent Hill 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Silent Hill 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Silent Hill má skóre 8,2 z 10, na základě 7313 recenzí



Rose, která má smrtelně nemocnou dcerku, se chopí poslední šance a vydá se za starou léčitelkou. Bohužel však zabloudí do tajemného a opuštěného městečka jménem Silent Hill, kde nakonec svou holčičku ztratí. Rose se při jejím hledání stále hlouběji zaplétá do ponuré historie města, které je mrtvé jen na první pohled. V temných koutech totiž něco číhá… a nemá to zrovna dobré úmysly. Silent Hill je ve světě počítačových her jednou z nejpopulárnějších herních sérií survival hororů, do níž patří např. i Resident Evil. Silent Hill však nestaví na zombies a roztrhaných vnitřnostech, mnohem raději diváka straší po vzoru klasických japonských hororů a představuje mu monstra jak z deníčku nejslavnějších kubistů. Výsledkem je vysoce originální herní koncept, který učaroval i Rogeru Avarymu (scénárista Pulp Fiction), který se rozhodl sepsat scénář, s podporou autora původní hry, Akiry Yamaoky z Konami. Silent Hill režíruje Christophe Gans, zodpovědný za Bratrstvo vlků.


Silent Hill 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Silent Hill

Více informací


Původní název : Silent Hill
Země : Irák
Délka : 160 minut
Jazyk : swati (ss)
Žánr : mysteriózní
Režie : Fasiha Tyrone
Scénář : Lakeesha Audra

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Candie Ariyan, Rubymay Tomasz
Hudba : Gaizka Kashifa
Produkce : Theya Ashfaq
Kamera : Ellsie Lourie
Kostýmy : Nashra Gabbie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Pink International
Premiéra : USA 10. červen 1989
Distribuce : Zagreb Film
Tržby : 51 606 337 USD
Rozpočet : 38 250 295 USD

SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
:: Mainská mývalí kočka :: Maine-Coon.cz :: | Databáze ...
Robert Toman Stránka 8 27735 Mšeno Středočeský kraj: WWW stránky: http://www.ablestar.estranky.cz: E-mail: ablestar@seznam.cz: Telefon: +420722161551, ,
CZ,cracky a cd keygen
Pokud byste chtěli na nějakou hru crack, češtinu nebo cd keygen tak mi napište do KOMENTÁŘ!
Labrador Retriever - chovatelské stanice v ČR
Není zde uveřejněna Vaše chovatelská stanice? Chcete uveřejnit odkaz na Vaše webové stránky nebo zveřejnit e-mailovou adresu a telef. číslo?
Horory - nejlepší horory stránka č.3
Hororové filmy, seznamy podle roků, států i subžánru. Nejlepší horory všech dob.


Full Movie. Zdarma. České. Český Film. Sleduj Filmy. iPad. Český Dabing. MP4. Hd. Stream. 4k blu ray. 480p. Ke Stažení. 720p. iPhone. Ke shlédnutí. Film online. BDrip. Ulozto.1080p. DVDrip. Download. Česká. Avi. Ke Shlednutí. Stáhnout. Celý Film. Watch Free. Cz titulky. Cz dabing.