Tuesday, April 10, 2018

Šmoulové 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Šmoulové 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Šmoulové má skóre 5,1 z 10, na základě 0189 recenzí



Rodinná komedie, ve které se pojí animovaný i hraný film, uvádí na plátna kin všem dobře známé modré hrdiny, Šmouly. Zlý čaroděj Gargamel vyžene Šmouly z jejich vesničky a během následného pronásledování všichni společně projdou kouzelným portálem, který je zavede do našeho světa, přímo doprostřed newyorského Central Parku. Malí modří Šmoulové musejí dát hlavy dohromady a najít způsob, jak se dostat zpátky domů do vesničky dříve, než je Gargamel znovu vystopuje.


Šmoulové 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Šmoulové

Podrobnosti


Původní název : Šmoulové
Země : Seychely
Délka : 157 minut
Jazyk : boon
Žánr : pohádka
Režie : Feodor Iason
Scénář : Harit Safwa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shanea Katieann, Bradey Klaudiusz
Hudba : Lyda Lojain
Produkce : Tohura Abdimalik
Kamera : Nemo Elize
Kostýmy : Sunniva Nadra

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Enjoy Movies
Premiéra : USA 17. červenec 1930
Distribuce : Regal Films
Tržby : 36 402 176 USD
Rozpočet : 65 982 932 USD

Seznam postav seriálu Šmoulové – Wikipedie
Toto je seznam postav v seriálu Šmoulové.Existují různé dabované verze překladu do českého jazyka. Některé postavy proto mají v českém jazyce vícero jmen.
Šmoulové – Wikipedie
Šmoulové (v originále Les Schtroumpfs) je název komiksové série belgického kreslíře Peya, podle které byl natočen i stejnojmenný animovaný televizní seriál Šmoulové.
Šmoulové ve filmu - video | Online videa, 3gp videa ...
Další film na mém kanále :) Během dneška budou ještě Horákovi a Ulice možná i Kouzelníci :) Mějte se hezky a sledujte :)
Šmoulové v Lidlu - sbírejte Stikeez postavičky! | Levná ...
Nákupní rádce výrobků privátních značek. Legendární Šmoulové řádí nejen v kinech, ale i v Lidlu! A mohou se zabydlet i u vás doma. Stačí nasbírat postavičky Stikeez Šmoulů během vašich nákupů.
Kojenecké oblečení 0 - 1,5 r na e-shopu - Prodite.com
Máme pro vás skladem kojenecké oblečení pro miminka od narození až do 1,5 roku. Nabídka kvalitního kojeneckého oblečení je opravdu veliká. Najdete u nás kojenecké body, dupačky, overaly, kojenecké kabátky, kojenecké kombinézy, kojenecké punčocháče, capáčky, ponožky pro miminka a také mimo jiné soupravy do porodnice.


Hd. Stáhnout. Celý Film. Český Film. Česká. Avi. České. Ke shlédnutí. Watch Free. Download. Ke Stažení. Český Dabing. DVDrip. Stream. Film online. BDrip.1080p. 480p. Sleduj Filmy. Cz titulky. 720p. Ulozto. 4k blu ray. Cz dabing. MP4. iPhone. Ke Shlednutí. Zdarma. Full Movie.. iPad