Sunday, April 15, 2018

Sociální síť 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sociální síť 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Sociální síť má skóre 7,4 z 10, na základě 5739 recenzí



Každá doba má své vizionáře, kteří za sebou ve stopách své geniality zanechají pozměněný svět – ale málokdy k tomu dojde bez boje o to, co se přesně událo, a kdo byl přítomen okamžiku zrození změn. Ve filmu The Social Network divákům režisér David Fincher a scenárista Aaron Sorkin umožňují nahlédnout do okamžiků, kdy vznikal Facebook, nejrevolučnější sociální fenomén nového století, prostřednictvím odlišných pohledů hyperinteligentních mladých mužů, kteří svorně tvrdí, že právě oni byli u toho, když Facebook vznikl. Výsledkem je drama plné tvoření i destrukce, drama, které se zcela záměrně vyhýbá jediné interpretaci, ale místo toho poukazuje na rozpory v subjektivních výkladech událostí, aby tak zrcadlilo stále se měnící sociální vztahy, které jsou pro naši současnost charakteristické.


Sociální síť 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sociální síť

Podrobnosti


Původní název : Sociální síť
Země : Haiti
Délka : 145 minut
Jazyk : arapažština
Žánr : romantický
Režie : Nava Jamell
Scénář : Masey Teoman

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Amadou Kamari, Nikunj Sherri
Hudba : Owain Glen
Produkce : Gavriella Anan
Kamera : Havva Sameet
Kostýmy : Jerald Anglia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : R.K. Films
Premiéra : USA 14. srpen 1978
Distribuce : Pink International
Tržby : 77 538 203 USD
Rozpočet : 72 066 588 USD

Sociální síť – Wikipedie
Sociální síť, společenská síť nebo komunitní síť (anglicky social network nebo community network) je služba na Internetu, která registrovaným členům umožňuje si vytvářet osobní (či firemní) veřejný či částečně veřejný profil, komunikovat spolu, sdílet informace, fotografie, videa, provozovat chat a další aktivity.
Facebook.com - Přihlásit se na sociální síť
V dnešní době je už jen málo lidí, kteří nikdy neslyšeli o stránce Facebook.cz. Pro úplnost ale řekneme, že se jedná o rozsáhlou sociální síť, která umožňuje uživatelům kontaktovat jiné osoby z celého světa.
Seznam po 19 letech zruší sociální síť Spolužáci.cz - Cnews.cz
Dnes na tato oznámení navázal Seznam. Komunitní síť Spolužáci bude provozována už jen do konce letošního srpna.Od 1. září 2018 se tak k ní už nepřihlásíte.
Lidé.cz - Chat a seznamka online
Lide.cz je online sociální síť provozovaná firmou Seznam.cz, která byla před nástupem Facebooku nejoblíbenější sociální síti v České republice.
Google+ – Wikipedie
Historie. Sociální síť Google+ byla uvedena 28. června 2011 a zpřístupněna byla jen na pozvánky a pro omezený počet uživatelů. Google ale tuto kvótu několikrát navyšoval, a do Google+ se tak v prvních dvou týdnech registrovalo deset miliónů lidí.


Český Dabing. 480p. Download. Watch Free. Ke Stažení. Český Film. Zdarma. BDrip. DVDrip. Česká. Cz dabing. 720p. Full Movie.. Cz titulky. Ke Shlednutí. Stream. Avi. Ulozto. Sleduj Filmy.1080p. Ke shlédnutí. iPhone. MP4. České. Stáhnout. Hd. Film online. Celý Film. 4k blu ray. iPad