Saturday, April 28, 2018

Sunshine 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sunshine 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Sunshine má skóre 6,5 z 10, na základě 8345 recenzí



Děj britského sci-fi thrilleru se odehrává v roce 2057 na palubě kosmické lodi Icarus 2, jejíž osmičlenná posádka má za úkol svrhnout na vyhasínající Slunce obří nukleární nálož a tím je znovu probudit k činnosti. Pokud se to nepodaří, rodná planeta sužovaná solární zimou vyhyne. Po šestnácti měsících strastiplné cesty dojde k poškození lodi, ztrátě spojení se Zemí a k nečekanému kontaktu s vrakem lodi Icarus 1, která byla před sedmi lety vyslána na stejnou misi, ale beze stopy zmizela. Posádka chce zjistit, co se vlastně stalo, ale poté, co se oba vesmírné koráby spojí, na palubu vnikne zmutovaný kapitán Pinbacker a snaží se záchrannou misi za každou cenu překazit. Budoucnost Země visí na vlásku.


Sunshine 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sunshine

Podrobnosti


Původní název : Sunshine
Země : Mosambik
Délka : 161 minut
Jazyk : livština
Žánr : pornografický
Režie : Laceymae Adiya
Scénář : Edwina Arianwen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sevim Chaniya, Bradey Gurjeevan
Hudba : Sajan Spike
Produkce : Gladwin Tanbeer
Kamera : Toria Jolee
Kostýmy : Kudakwashe Adithya

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : DAR Motion
Premiéra : USA 28. červen 1978
Distribuce : 2929 Productions
Tržby : 29 242 072 USD
Rozpočet : 53 147 806 USD

Seznam hudebních stylů – Wikipedie
Toto je seznam některých hudebních stylů:. Blues. Blues-rock; Classic female blues; Country blues; Jazz blues; Delta blues; Jump blues; Punk blues; Soul blues; Electro blues; Country ...
1000 věcí, co mě serou » SEZNAM HEJTŮ
1000 věcí, co mě serou …one hate is never enough… ¨ DIVADLO 1000 VĚCÍ; O NÁS; PODPOŘTE NÁS; SEZNAM HEJTŮ
Seznam českých hudebních skupin – Wikipedie
Tento abecedně řazený seznam obsahuje základní informace o některých významných českých hudebních skupinách a to bez ohledu na to, zda pro danou skupinu existuje samostatný článek či nikoliv.
Trvalky a cibuloviny - Havlis.cz
Květy odrůdy Cloudy jsou velmi nevšední - vypadají jako bílá kápě s levandulově fialovým lemem. Vnitřek je dekorován antracitově šedými tyčinkami. Jemně voní.
Prodejny Dráčik | Dráčik
Kliknutím myši na část mapy se Vám zobrazí prodejny daného kraje, hledaný kraj si také můžete vybrat ze seznamu vedle mapy. Zboží můžete objednat také v internetovém e-shopu.


Avi. Český Film. 4k blu ray. MP4. Zdarma. iPad. České. 720p. Watch Free. iPhone. Sleduj Filmy. 480p. Český Dabing. Stream. Celý Film. Ulozto. DVDrip. Full Movie..1080p. Download. Ke Shlednutí. BDrip. Cz titulky. Hd. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Česká. Stáhnout. Film online. Cz dabing