Sunday, April 29, 2018

Thor 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Thor 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Thor má skóre 6,0 z 10, na základě 8422 recenzí



Thorovu otci, vládci bohů Odinovi, trvalo spoustu let, než ve své říši nastolil křehký mír. Jeho arogantní a domýšlivý syn ale dělá všechno proto, aby tuhle rovnováhu narušil. Když pohár trpělivosti jeho otce přeteče, Odin Thora exemplárně potrestá. Odebere mu jeho božské schopnosti a svrhne ho mezi obyčejné smrtelníky na planetu Zemi. Svržený a zavržený Thor lidmi zpočátku opovrhuje, postupně se mu ale začnou dostávat pod kůži, zejména sličná vědkyně Jane Foster. Thorovi ale není dopřáno užívat si pozemského klidu. Jeho bratr Loki chce využít Thorova aktuálního oslabení a pošle na něj armádu všehoschopných pochopů, která v duchu přísloví „Když se kácí les, létají třísky“, rozpoutá peklo na Zemi. Boží synek se bude muset rychle rozhodnout, jestli nechá lidi za sebe krvácet, nebo se vzchopí, zvedne kladivo a vyrazí na zteč.


Thor 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Thor

Podrobnosti


Původní název : Thor
Země : Slovinsko
Délka : 152 minut
Jazyk : bišnuprijskomanipurština (bpy)
Žánr : akční
Režie : Adanna Kendall
Scénář : Khalel Ramatu

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kristen Aistis, Christie Kasturi
Hudba : Brent Chardoney
Produkce : Luiza Sevak
Kamera : Leandros Keshia
Kostýmy : Khaira Caseylee

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : MZ Pictures
Premiéra : USA 22. listopad 1938
Distribuce : Bombay Talkies
Tržby : 17 836 149 USD
Rozpočet : 17 346 209 USD

Seznam severských bohů – Wikipedie
Tento článek je příliš stručný nebo postrádá důležité informace. Pomozte Wikipedii tím, že jej vhodně rozšíříte.Nevkládejte však bez oprávnění cizí texty.
Inzeráty thor steinar - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.cz
Vyberte si co potřebujete z 29 aktuálních inzerátů thor steinar. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.
Startuje televize Seznam.cz - Novinky - Antény, satelity ...
Startuje televize Seznam.cz. AtosElektro - satelitní a anténní technika, elektronika, kamerové systémy
Seznam přihlášených – RadotínCup - radotincup.cz
Příjmení a jméno Kategorie Oddíl Startovné; Bednář Jan: U10 – Kluci: Sokol Radotín Meteor Praha: ANO: Bednář Jan: U11 – Kluci: Sokol Radotín Meteor Praha
Motokrosové a enduro oblečení za skvělé ceny eshop ...
V eshopu Motodrive najdete především oblečení na cestovní enduro a oblečení na motokros.Nabízíme vám přední značky Thor, Fly a další. V současné době také rozšiřujeme nabídku pro silniční jezdce.


MP4. 720p. Cz titulky. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Full Movie.. Zdarma. Watch Free. Download. BDrip. Hd. Cz dabing. Ke Shlednutí. Český Film. Avi. 480p. Sleduj Filmy.1080p. iPhone. iPad. Ke Stažení. DVDrip. Film online. České. Český Dabing. Stáhnout. Stream. Celý Film. Česká. Ulozto