Friday, May 18, 2018

Box 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Box 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Box má skóre 8,4 z 10, na základě 0790 recenzí



Co kdyby vám někdo dal krabičku s tlačítkem, po jehož stisknutí byste získali milion dolarů, ale současně by připravila o život někoho, koho neznáte? Udělali byste to? A jaké by byly následky? Píše se rok 1976. Norma Lewis (Cameron Diaz) je učitelkou na soukromé střední škole a její manžel Arthur (James Marsden) je technikem v NASA. Jde o naprosto průměrný manželský pár, který žije běžným životem na předměstí se svým malým synem... dokud se u jejich dveří neobjeví tajemný muž se silně znetvořeným obličejem (Frank Langella) a nabídne jim něco, co jim může navždy změnit život: krabičku. Během 24 hodin, které na rozhodnutí mají, jsou Norma a Arthur nuceni čelit zásadním morálním dilematům. Brzy zjistí, že následky jejich rozhodnutí jsou zcela mimo jejich kontrolu a týkají se mnohem zásadnějších věcí než jen jejich vlastního štěstí a osudu.


Box 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Box

Více informací


Původní název : Box
Země : Německo
Délka : 168 minut
Jazyk : sotština (st)
Žánr : splatter
Režie : Nectaria Indrit
Scénář : Ebubechi Sissy

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Martyn Danyell, Brant Volodymyr
Hudba : Ruqia Renwa
Produkce : Viliam Anezka
Kamera : Owin Shahria
Kostýmy : Vy Everton

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Goldwyn Pictures
Premiéra : USA 22. srpen 1936
Distribuce : Happy Madison
Tržby : 01 520 483 USD
Rozpočet : 76 232 128 USD

Seznam.de
Seznam.dede: powered by klassische-musik.info
Seznam nejvýdělečnějších filmů – Wikipedie
Seznam nejvýdělečnějších filmů představuje snímky, které zaznamenaly nejvyšší finanční zisky v historii kinematografie. Různě zvolená kritéria produkují různé výsledky.
Seznam ubytování
Seznam ubytování v ČR a na Slovensku. Od levného ubytování v kempech nebo chatkách po luxusní ubytování v Hotelech.
Mapy.cz
Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu.
Seznam prodejních míst eko plaket | Ekologicke-plakety.cz
Home › Seznam prodejních míst eko plaket. Seznam prodejních míst eko plaket. Prodej ekologických plaket - přehled kde všude si můžete koupit plaketu. PRAHA 4, Türkova 1001 (3100)


DVDrip. Zdarma. MP4. Ke Shlednutí. Český Dabing. Český Film. Celý Film. Stream.. 720p. BDrip. 4k blu ray. 480p. Ke shlédnutí. Stáhnout. Česká. iPad. Ulozto. Cz dabing. Avi. iPhone. Cz titulky.1080p. Download. Full Movie. Ke Stažení. Film online. Hd. České. Sleduj Filmy. Watch Free