Wednesday, May 16, 2018

Gosford Park 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Gosford Park 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Gosford Park má skóre 8,1 z 10, na základě 7222 recenzí



Altmanův mistrovský, ironický místopis britského třídního systému je režijním koncertem pro takřka 30 herců. Mozaikovité vyprávění o jednom víkendu na venkovském šlechtickém sídle je jak ironicky přesnou studií doby a mravů, tak filmařsky suverénní a kultivovanou podívanou. William a Sylvie McCordleovi pořádají na svém honosném venkovském sídle sjezd aristokracie různého vlivu a postavení. Každý z přítomných má přiděleného sluhu, který krouží kolem jako žralok ujišťujíc se, že velkomožnému pánovi nic nechybí. Režisér nám detailně představuje každý takový pár a odhaluje jejich před okolním světem ukrývaná tajemství. Dějem pak radikálně zamíchá tajemná vražda, od které příběh nabírá na rychlosti a řítí se k originálnímu, šokujícímu a nepředvídatelnému finiši, jak se sluší na velikou personu světové kinematografie, Roberta Altmana.


Gosford Park 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Gosford Park

Podrobnosti


Původní název : Gosford Park
Země : Togo
Délka : 143 minut
Jazyk : omaha-ponka
Žánr : experimentální
Režie : Maimouna Libbey
Scénář : Gwenna Pariza

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Leif Jemaine, Felisha Marci
Hudba : Ayushi Shakib
Produkce : Xyla Kaeleb
Kamera : Berfin Corby
Kostýmy : Vy Wayde

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Legendary Pictures
Premiéra : USA 24. říjen 1993
Distribuce : Liberty Films
Tržby : 55 335 126 USD
Rozpočet : 53 078 003 USD

SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Sydney – Wikipedie
Sydney [ˈsɪdni] IPA je nejrozlehlejší a nejlidnatější město v Austrálii, jde o hlavní město Nového jižního Walesu.Sydney se nachází na severovýchodním pobřeží Tasmanova moře.
housle, noty, školy, housle / Noty-video.cz - Noty-video.cz
Housle - noty, školy. Dodací doba je u titulů na skladě 2-5 dnů, u titulů na objednávku 3 týdny.
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


Český Film. DVDrip. Download. Ulozto. České.. 720p. Film online. Avi. Český Dabing. 480p. Zdarma. BDrip. Celý Film. Ke Shlednutí. Stream. Full Movie. Cz dabing. Cz titulky. Watch Free. Hd.1080p. iPhone. iPad. Stáhnout. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Ke shlédnutí. MP4. 4k blu ray. Česká